Number of the records: 1
Mikrobiologická kvalita parených syrov s ohľadom na prítomnú mykobiotu a baktérie mliečneho kysnutia
Title statement Mikrobiologická kvalita parených syrov s ohľadom na prítomnú mykobiotu a baktérie mliečneho kysnutia Main entry-name Hatalová, Ivana (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Another responsib. Koňuchová, Martina Z3 (Thesis advisor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Translated title Microbiological quality of steamead cheeses with respect to the presence of mycobiota and lactic acid bacteria Issue data 2020 Faculty FCHPT Date of acceptation 23.06.2020 Degreee discipline potravinárstvo Degree program I-VHKP Subj. Headings kvasinky a vláknité huby mikrobiologická kvalita parené syry baktérie mliečneho kysnutia steamed cheese microbiological quality lactic acid bacteria yeasts and moulds Language Slovak URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=153248 Document kind DDP - diplomová práca book
Number of the records: 1