Number of the records: 1  

Mikrobiologická kvalita parených syrov s ohľadom na prítomnú mykobiotu a baktérie mliečneho kysnutia

  1. Title statementMikrobiologická kvalita parených syrov s ohľadom na prítomnú mykobiotu a baktérie mliečneho kysnutia
    Main entry-name Hatalová, Ivana (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Another responsib. Koňuchová, Martina Z3 (Thesis advisor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Translated titleMicrobiological quality of steamead cheeses with respect to the presence of mycobiota and lactic acid bacteria
    Issue data2020
    FacultyFCHPT
    Date of acceptation23.06.2020
    Degreee disciplinepotravinárstvo
    Degree programI-VHKP
    Subj. Headingskvasinky a vláknité huby
    mikrobiologická kvalita
    parené syry
    baktérie mliečneho kysnutia
    steamed cheese
    microbiological quality
    lactic acid bacteria
    yeasts and moulds
    LanguageSlovak
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=153248
    Document kindDDP - diplomová práca
    book

    book


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.