Search results

Records found: 338  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth stu35215^"
  1. Application of texture profile analysis for evaluation of baked rolls produced from slovak wheat varieties / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Ladislav Staruch
    Holkovičová Tatiana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250
    Bezpečnosť a kvalita potravín . S. 286-289
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  2. Hodnotenie inovovaných vegánskych výrobkov na báze hrachu / aut. Ladislav Staruch, Zlatica Kohajdová, Tatiana Holkovičová, Magdaléna Takáčová
    Staruch Ladislav ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Holkovičová Tatiana ; 40250 Takáčová Magdaléna
    Bezpečnosť a kvalita potravín . S. 348-353
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  3. Changes in phenolic composition, antioxidant, sensory and microbiological properties during fermentation and storage of maize products / aut. Anna Mikulajová, Zuzana Matejčeková, Zlatica Kohajdová, Silvia Mošovská, Eva Hybenová, Ľubomír Valík
    Mikulajová Anna ; 040270  Matejčeková Zuzana ; 040270 Kohajdová Zlatica ; 040250 Mošovská Silvia ; 040270 Hybenová Eva ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
    Food Production, Processing and Nutrition . Vol. 6, iss. 1 (2024), s. [1-13], art. no. 9
    https://fppn.biomedcentral.com/articles/10.1186/s43014-023-00191-8
    článok z periodika
    ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  4. Hodnotenie reologických charakteristík kompozitných múčnych zmesí s prídavkom lupiny / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová
    Holkovičová Tatiana ; 040200  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
    Interaktívna konferencia mladých vedcov 2023 . S. [1-1]
    https://www.preveda.sk/abstrakt/hodnotenie-reologickych-charakteristik-kompozitnych-mucnych-zmesi-s-pridavkom-lupiny
    článok zo zborníka
    AFH - Abstractions of scientific titles in year-books from home conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  5. Využitie tekutých sladidiel ako náhrady sacharózy v sušienkach / aut. Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Zlatica Kohajdová, Katarína Haukszová, Tatiana Holkovičová
    Minarovičová Lucia ; 040250  Lauková Michaela ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Haukszová Katarína Holkovičová Tatiana ; 040250
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 279-286
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  6. Vplyv prídavku Opuntia ficus-indica na termomechanické vlastnosti pšeničného cesta / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Daniela Oslacká
    Holkovičová Tatiana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Oslacká Daniela
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 230-235
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  7. Vplyv fermentácie pšeničných otrúb na kvalitatívne vlastnosti muffinov / aut. Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Zlatica Kohajdová
    Lauková Michaela ; 040250  Minarovičová Lucia ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 259-263
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  8. Možnosti využitie alternatívnych surovín na zvýšenie nutričnej hodnoty cereálnych produktov / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová
    Holkovičová Tatiana ; 040200  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 236-241
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  9. Topinambur ako alternatívna surovina pri výrobe cereálnych výrobkov
    Sagan Bruno ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 (Thesis advisor)
    2023
    FCHPT ; 30.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169636
    diplomová práca
    book

    book

  10. Konope ako alternatívna surovina pri výrobe cereálnych výrobkov
    Hícová Alexandra Michaela ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 (Thesis advisor)
    2023
    FCHPT ; 30.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=171514
    diplomová práca
    book

    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.