Počet záznamov: 1  

Company strategy determination in food company using swot method

  1. CREPC201502 CREPC201503 CREPC201506
    Údaje o názveCompany strategy determination in food company using swot method / aut. Manuela Ingaldi, Katarína Lestyánszka Škůrková
    Záhlavie-meno Ingaldi, Manuela (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Lestyánszka Škůrková, Katarína, 1981- Z1 (Autor) - MTF Ústav bezpečnosti, environmentu a kvality
    In Acta technologica agriculturae [elektronický zdroj]. -- Vol. 17, č. 3 (2014), online, s. 66-69
    Predmet.heslá SWOT analysis
    food industry
    Jazyk dok.angličtina
    URLDOI: 10.2478/ata-2014-0015
    http://www.degruyter.com/view/j/ata.2014.17.issue-3/ata-2014-0015/ata-2014-0015.xml
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Rok2014
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.