Počet záznamov: 1
The effect of thermal processing of pork for institutional purposes
CREPC201602 CREPC201603 CREPC201606 CREPC201606O Údaje o názve The effect of thermal processing of pork for institutional purposes / aut. Ladislav Staruch, Marcel Mati Záhlavie-meno Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Mati, Marcel, 1987- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie In Maso International. -- ISSN 1805-5281. -- Vol. 4, iss. 2 (2014), s. 147-153 Predmet.heslá beef chemical composition pork poultry thermal processing Jazyk dok. angličtina Druh dok. RBX - článok z periodika Kategória ADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch Kategória od 2022 V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu Rok 2015 článok
Počet záznamov: 1