Počet záznamov: 1  

The effect of thermal processing of pork for institutional purposes

  1. CREPC201602 CREPC201603 CREPC201606 CREPC201606O
    Údaje o názveThe effect of thermal processing of pork for institutional purposes / aut. Ladislav Staruch, Marcel Mati
    Záhlavie-meno Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Mati, Marcel, 1987- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    In Maso International. -- ISSN 1805-5281. -- Vol. 4, iss. 2 (2014), s. 147-153
    Predmet.heslá beef
    chemical composition
    pork
    poultry
    thermal processing
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Rok2015
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.