Počet záznamov: 1  

Oxidačná stabilita olejov pri skladovaní v závislosti od obsahu tokoferolov

  1. CREPC201609 CREPC102016 CREPC201611 CREPC201701 CREPC201702 CREPC201703 CREPC201706
    Údaje o názveOxidačná stabilita olejov pri skladovaní v závislosti od obsahu tokoferolov / aut. Lenka Tmáková, Stanislav Sekretár, František Kreps, Zuzana Burčová, Štefan Schmidt
    Záhlavie-meno Tmáková, Lenka, 1987- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Sekretár, Stanislav, 1953- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Kreps, František, 1986- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Burčová, Zuzana, 1991- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Schmidt, Štefan, 1951- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názOxidation stability of oils from the storage depending on the content of tocopherol
    In Sborník přednášek z 54. mezinárodní konference o olejích a tucích, Češkovice, Blansko, ČR, 11. - 13. 5. 2016 [148 s.] / mezinárodní konference o olejích a tucích. -- Praha : Česká společnosť chemická odborná skupina pro tuky detergenty a kosmetickou chemii, 2016. -- ISBN 978-80-86238-35-7. -- S. 131-134
    Predmet.heslá rastlinné oleje
    tokoferoly
    stabilita
    oxidácia
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2016
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.