Počet záznamov: 1  

Materiály a technológie pre budúcnosť

  1. Údaje o názveMateriály a technológie pre budúcnosť / aut. Iveta Ondrejkovičová, Ľuboš Bača, Monika Bakošová, Pavol Daučík, Elena Hájeková, Mário Izakovič, Viera Khunová, Juraj Oravec, Ján Šajbidor, Peter Šimko, Anna Vasičkaninová, Katarína Vizárová
    Záhlavie-meno Ondrejkovičová, Iveta, 1951- (Autor) - FCHPT Oddelenie anorganickej chémie
    Ďal.zodpovednosť Bača, Ľuboš, 1974- Z8 (Autor) - FCHPT Oddelenie anorganických materiálov
    Bakošová, Monika, 1958- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie informatizácie a riadenia procesov
    Daučík, Pavol, 1944- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie organickej technológie, katalýzy a ropy
    Hájeková, Elena, 1968- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie organickej technológie, katalýzy a ropy
    Izakovič, Mário, 1973- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie anorganickej chémie
    Khunová, Viera, 1953- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie plastov, kaučuku a vlákien
    Oravec, Juraj, 1987- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie informatizácie a riadenia procesov
    Šajbidor, Ján, 1955- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav biotechnológie
    Šimko, Peter, 1957- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Vasičkaninová, Anna, 1960- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie informatizácie a riadenia procesov
    Vizárová, Katarína, 1965- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera
    Gál, Lukáš, 1985- Z2 (Recenzent) - FCHPT Oddelenie polygrafie a aplikovanej fotochémie
    Kaliňáková, Barbora, 1975- Z2 (Recenzent) - FCHPT Ústav biochémie a mikrobiológie
    Údaje o vydaní1. vyd.
    Vyd.údajeBratislava FCHPT STU v Bratislave 2017
    Fyz.popis142 s.
    ISBN978-80-89597-66-6
    KrajinaSlovensko, Slovenská republika
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.AUC - učebnica
    KategóriaACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
    Kategória od 2022P1 - Pedagogický výstup publikačnej činnosti ako celok
    Rok2017
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.