Počet záznamov: 1  

Zdravotné aspekty oxidačných produktov tokoferolov

  1. Údaje o názveZdravotné aspekty oxidačných produktov tokoferolov / aut. Zuzana Burčová, František Kreps, Vladimír Frecer, Mária Greifová, Štefan Schmidt, Stanislav Sekretár
    Záhlavie-meno Burčová, Zuzana, 1991- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Kreps, František, 1986- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Frecer, Vladimír (Autor)
    Greifová, Mária, 1961- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Schmidt, Štefan, 1951- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Sekretár, Stanislav, 1953- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názHealth aspects of tocopherol oxidation products
    In Sborník přednášek : 56. mezinárodní konference o olejích a tucích, Velké Bílovice, ČR, 16. - 18. 5. 2018 / mezinárodní konference o olejích a tucích. -- Praha : Česká spoločnosť chemická, 2018. -- ISBN 978-80-86238-86-9. -- S. 81-89
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2018
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.