Počet záznamov: 1
The effect of salt and temperature on the growth of fresco culture
Údaje o názve The effect of salt and temperature on the growth of fresco culture / aut. Alžbeta Medveďová, Petra Šipošová, Tatiana Mančušková, Ľubomír Valík Záhlavie-meno Medveďová, Alžbeta, 1983- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Ďal.zodpovednosť Šipošová, Petra 1992 Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Mančušková, Tatiana, 1989- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Prekl.náz Vplyv soli a teploty na rast kultúry Fresco In Fermentation. -- ISSN 2311-5637. -- Vol. 5, iss. 1 (2019), s. 1-10 Jazyk dok. angličtina Druh dok. RBX - článok z periodika Kategória ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS Kategória od 2022 V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu V databázach WOS: 000464260400001
DOI: 10.3390/fermentation5010002
SCOPUS: 2-s2.0-85063139373Rok 2019 článok
Počet záznamov: 1