Počet záznamov: 1  

The effect of salt and temperature on the growth of fresco culture

  1. Údaje o názveThe effect of salt and temperature on the growth of fresco culture / aut. Alžbeta Medveďová, Petra Šipošová, Tatiana Mančušková, Ľubomír Valík
    Záhlavie-meno Medveďová, Alžbeta, 1983- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Šipošová, Petra 1992 Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Mančušková, Tatiana, 1989- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Prekl.názVplyv soli a teploty na rast kultúry Fresco
    In Fermentation. -- ISSN 2311-5637. -- Vol. 5, iss. 1 (2019), s. 1-10
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    V databázach WOS: 000464260400001
    DOI: 10.3390/fermentation5010002
    SCOPUS: 2-s2.0-85063139373
    Rok2019
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.