Počet záznamov: 1
Antioxidant Activity and the Tocopherol and Phenol Contents of Grape Residues
Údaje o názve Antioxidant Activity and the Tocopherol and Phenol Contents of Grape Residues / aut. Zuzana Burčová, František Kreps, Štefan Schmidt, Petra Strižincová, Michal Jablonský, Jan Kyselka, Aleš Ház, Igor Šurina Záhlavie-meno Burčová, Zuzana, 1991- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Kreps, František, 1986- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Schmidt, Štefan, 1951- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Strižincová, Petra 1992 Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera Jablonský, Michal, 1978- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera Kyselka, Jan (Autor) Ház, Aleš, 1985- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera Šurina, Igor, 1953- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera Prekl.náz Antioxidačná aktivita a obsah tokoferolov a fenolov v biomase hrozna In BioResources. -- ISSN 1930-2126. -- Vol. 14, iss. 2 (2019), s. 4146-4156 Jazyk dok. angličtina Druh dok. RBX - článok z periodika Kategória ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch Kategória od 2022 V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu V databázach CC: 000466449000117
DOI: 10.15376/biores.14.2.4146-4156Rok 2019 článok
Počet záznamov: 1