Počet záznamov: 1  

Evaluation of antioxidant activity of chlorogenic acids and coffee extracts by an electrochemical DNA-based biosensor

  1. Údaje o názveEvaluation of antioxidant activity of chlorogenic acids and coffee extracts by an electrochemical DNA-based biosensor / aut. Ivana Tomac, Marijan Seruga, Ján Labuda
    Záhlavie-meno Tomac, Ivana (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Seruga, Marijan (Autor)
    Labuda, Ján, 1949- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav analytickej chémie
    In Food Chemistry. -- ISSN 0308-8146. -- Vol. 325, (2020), s. [1-7], art. no. 126787
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    V databázach CC: 000536053400005
    DOI: 10.1016/j.foodchem.2020.126787
    SCOPUS: 2-s2.0-85084184150
    Rok2020
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.