Počet záznamov: 1
Evaluation of antioxidant activity of chlorogenic acids and coffee extracts by an electrochemical DNA-based biosensor
Údaje o názve Evaluation of antioxidant activity of chlorogenic acids and coffee extracts by an electrochemical DNA-based biosensor / aut. Ivana Tomac, Marijan Seruga, Ján Labuda Záhlavie-meno Tomac, Ivana (Autor) Ďal.zodpovednosť Seruga, Marijan (Autor) Labuda, Ján, 1949- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav analytickej chémie In Food Chemistry. -- ISSN 0308-8146. -- Vol. 325, (2020), s. [1-7], art. no. 126787 Jazyk dok. angličtina Druh dok. RBX - článok z periodika Kategória ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch Kategória od 2022 V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu V databázach CC: 000536053400005
DOI: 10.1016/j.foodchem.2020.126787
SCOPUS: 2-s2.0-85084184150Rok 2020 článok
Počet záznamov: 1