Počet záznamov: 1  

Comparison of Antioxidative Activity Dta for Aqueous Extracts of Lemon Balm, Oregano, Thyme and Agrimony obtained by Conventional Methods and the DNA-Based Biosensor

  1. Údaje o názveComparison of Antioxidative Activity Dta for Aqueous Extracts of Lemon Balm, Oregano, Thyme and Agrimony obtained by Conventional Methods and the DNA-Based Biosensor.
    Záhlavie-meno Heilerová, Ľudmila (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Bučková, Miriam (Autor)
    Tarapčík, Pavol, 1952- (Autor) - FCHPT Oddelenie analytickej chémie
    Šilhár, S. (Autor)
    Labuda, Ján, 1949- (Autor) - FCHPT Oddelenie analytickej chémie
    Prekl.názComparison of Antioxidative Activity Dta for Aqueous Extracts of Lemon Balm, Oregano, Thyme and Agrimony obtained by Conventional Methods and the DNA-Based Bios
    In Czech Journal of Food Sciences. -- 21 (2004), s.78-84
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.