Počet záznamov: 1  

Nutričné postavenie mäsa vo výžive

  1. Údaje o názveNutričné postavenie mäsa vo výžive
    Záhlavie-meno Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Pipek, Petr (Autor)
    Dandár, Alexander, 1937- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Augustín, Jozef, 1940- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Šajbidor, Ján, 1955- (Autor) - FCHPT Oddelenie biochemickej technológie
    Surowka, Krzystof (Autor)
    Jaworska, Graźina (Autor)
    Prekl.názNutritional value of meat
    In IX Konferencja Naukowa z cyklu: Žywnošč XXI wieku. Žywnošč wzbogacona i nutaceutyki, Krakow 2009. -- Oddzial Malopolski Polskiego Towarzystwa Technologow Žywnošči, 2009. -- ISBN 978-83-902699-8-6. -- s.27
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2010
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.