Počet záznamov: 1
Nutričné postavenie mäsa vo výžive
Údaje o názve Nutričné postavenie mäsa vo výžive Záhlavie-meno Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Pipek, Petr (Autor) Dandár, Alexander, 1937- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Augustín, Jozef, 1940- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Šajbidor, Ján, 1955- (Autor) - FCHPT Oddelenie biochemickej technológie Surowka, Krzystof (Autor) Jaworska, Graźina (Autor) Prekl.náz Nutritional value of meat In IX Konferencja Naukowa z cyklu: Žywnošč XXI wieku. Žywnošč wzbogacona i nutaceutyki, Krakow 2009. -- Oddzial Malopolski Polskiego Towarzystwa Technologow Žywnošči, 2009. -- ISBN 978-83-902699-8-6. -- s.27 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2010 článok
Počet záznamov: 1