Počet záznamov: 1  

Potravinárske pochutiny. Obsahové látky jedlých olejov, orechov, medu a ich nutričné vlastnosti

  1. Údaje o názvePotravinárske pochutiny. Obsahové látky jedlých olejov, orechov, medu a ich nutričné vlastnosti
    Záhlavie-meno Augustín, Jozef, 1940- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Jaworska, Graźina (Autor)
    Surowka, Krzystof (Autor)
    Dandár, Alexander, 1937- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názFood seasoning. Compounds in edible oils, nuts, hoey and their nutritional properties
    In Zborník prednáškových a posterových príspevkov LABORALIM 2009 Recent progress in analytical methods of food B. Bystrica, 3.-4. 2. 2009. -- Vydavateľstvo STU, 2009. -- ISBN 978-80-227-3071-6. -- s.117-125
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2010
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.