Počet záznamov: 1
Potravinárske pochutiny. Obsahové látky jedlých olejov, orechov, medu a ich nutričné vlastnosti
Údaje o názve Potravinárske pochutiny. Obsahové látky jedlých olejov, orechov, medu a ich nutričné vlastnosti Záhlavie-meno Augustín, Jozef, 1940- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Jaworska, Graźina (Autor) Surowka, Krzystof (Autor) Dandár, Alexander, 1937- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz Food seasoning. Compounds in edible oils, nuts, hoey and their nutritional properties In Zborník prednáškových a posterových príspevkov LABORALIM 2009 Recent progress in analytical methods of food B. Bystrica, 3.-4. 2. 2009. -- Vydavateľstvo STU, 2009. -- ISBN 978-80-227-3071-6. -- s.117-125 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2010 článok
Počet záznamov: 1