Počet záznamov: 1
Kvantitatívna analýza rastu Candida maltosa a Geotrichum candidum: vplyv teploty a prítomnosti lactobacillus rhamnosus GG
Údaje o názve Kvantitatívna analýza rastu Candida maltosa a Geotrichum candidum: vplyv teploty a prítomnosti lactobacillus rhamnosus GG Záhlavie-meno Liptáková, Denisa, 1976- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Ďal.zodpovednosť Hudecová, Anna (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Valík, Ľubomír, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Medveďová, Alžbeta, 1983- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Prekl.náz Quantitative analysis of the growth of candida maltosa and Geotrichum candidum: the effect of temperature and Lactobacillus rhamnosus GG Vyd.údaje 2010 In Potravinárstvo. -- (2010), s.39-44 Predmet.heslá spoilage yeast predictive microbiology lactic acid bacteria Jazyk dok. slovenčina Druh dok. XXX Kategória ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch Kategória od 2022 V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu Rok 2010 článok
Počet záznamov: 1