Počet záznamov: 1  

Kvantitatívna analýza rastu Candida maltosa a Geotrichum candidum: vplyv teploty a prítomnosti lactobacillus rhamnosus GG

  1. Údaje o názveKvantitatívna analýza rastu Candida maltosa a Geotrichum candidum: vplyv teploty a prítomnosti lactobacillus rhamnosus GG
    Záhlavie-meno Liptáková, Denisa, 1976- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Ďal.zodpovednosť Hudecová, Anna (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Valík, Ľubomír, 1963- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Medveďová, Alžbeta, 1983- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Prekl.názQuantitative analysis of the growth of candida maltosa and Geotrichum candidum: the effect of temperature and Lactobacillus rhamnosus GG
    Vyd.údaje2010
    In Potravinárstvo. -- (2010), s.39-44
    Predmet.heslá spoilage yeast
    predictive microbiology
    lactic acid bacteria
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.XXX
    KategóriaADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Rok2010
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.