Počet záznamov: 1  

Antimikrobiálna aktivita vybraných laktobacilov, tvorba organických kyselín

  1. Údaje o názveAntimikrobiálna aktivita vybraných laktobacilov, tvorba organických kyselín
    Záhlavie-meno Smetanková, Jana, 1985- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Sopčaková, Zuzana, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Greif, Gabriel, 1958- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Greifová, Mária, 1961- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    In Mikroorganizmy a kvalita života, 25.kongres ČSSM, Stará Lesná, 15.-18.9.2010. -- ISBN 978-80-970477-8-8. -- , s.165
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.XXX
    KategóriaAFF - Abstrakty pozvaných príspevkov z domácich konferencií
    Kategória od 2022AFF
    Rok2010
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.