Počet záznamov: 1
The impact of wheat bran, barley beta-D-glucan and lactobacilli starter culture addition on glucose and insulin response
Údaje o názve The impact of wheat bran, barley beta-D-glucan and lactobacilli starter culture addition on glucose and insulin response Záhlavie-meno Mikušová, Lucia, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Ďal.zodpovednosť Ukropcová, Dana (Autor) Krivošíková, Zora (Autor) Holubková, Andrea, 1986- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Gereková, Petra, 1984- (Autor) Kocková, Monika, 1985- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Petruláková, Zuzana (Autor) Šturdík, Ernest, 1947- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Valachovičová, Martina (Autor) Mikuš, Ľubomír, 1984- (Autor) In Applied Natural Sciences 2011, Book of Abstracts, Papiernička - Častá, October 5 - 7. -- Trnava : Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave, 2011. -- ISBN 978-80-8105-265-1. -- s.88 Predmet.heslá bread barley beta-glucan lactobacilli glucose insulin Jazyk dok. angličtina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2011 článok
Počet záznamov: 1