Počet záznamov: 1  

The impact of wheat bran, barley beta-D-glucan and lactobacilli starter culture addition on glucose and insulin response

  1. Údaje o názveThe impact of wheat bran, barley beta-D-glucan and lactobacilli starter culture addition on glucose and insulin response
    Záhlavie-meno Mikušová, Lucia, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Ďal.zodpovednosť Ukropcová, Dana (Autor)
    Krivošíková, Zora (Autor)
    Holubková, Andrea, 1986- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Gereková, Petra, 1984- (Autor)
    Kocková, Monika, 1985- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Petruláková, Zuzana (Autor)
    Šturdík, Ernest, 1947- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Valachovičová, Martina (Autor)
    Mikuš, Ľubomír, 1984- (Autor)
    In Applied Natural Sciences 2011, Book of Abstracts, Papiernička - Častá, October 5 - 7. -- Trnava : Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave, 2011. -- ISBN 978-80-8105-265-1. -- s.88
    Predmet.heslá bread
    barley beta-glucan
    lactobacilli
    glucose
    insulin
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2011
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.