Počet záznamov: 1  

The influence of specific probiotic cultures on production quality of fermented meat products

  1. Údaje o názveThe influence of specific probiotic cultures on production quality of fermented meat products
    Záhlavie-meno Pipek, Petr (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Sirotná, Zuzana (Autor)
    Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    In Folia veterinaria. -- Roč. 55, č. 2 (2011), s.50-52
    Predmet.heslá fermented meat products
    probiotics
    rosemary
    starter cultures
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Rok2011
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.