Počet záznamov: 1
Nové štúdie o vplyve probiotických kultúr na zdravie konzumenta - ich reálny vedecký základ a možný dopad
Údaje o názve Nové štúdie o vplyve probiotických kultúr na zdravie konzumenta - ich reálny vedecký základ a možný dopad Záhlavie-meno Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Mati, Marcel, 1987- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Syčová, Milada, 1973- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Jančovičová, Jana, 1979- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Jaworska, Graźina (Autor) Sirotná, Zuzana (Autor) Prekl.náz New studies about an influence of probiotic cultures on a health of consumers - their real scientific ground and probable impact In Laboralim 2012 - Zborník vedeckých prác : venovaný pamiatke zosnulého prof. Ing. Alexandra Dandára, DrSc.. -- Bratislava : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárne vedy pri SAV, 2012. -- ISBN 978-80-227-3696-1. -- s.251-255 Predmet.heslá probiotics starter cultures probiotic milk products fermented meat products Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2012 článok
Počet záznamov: 1