Počet záznamov: 1  

Nové štúdie o vplyve probiotických kultúr na zdravie konzumenta - ich reálny vedecký základ a možný dopad

  1. Údaje o názveNové štúdie o vplyve probiotických kultúr na zdravie konzumenta - ich reálny vedecký základ a možný dopad
    Záhlavie-meno Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Mati, Marcel, 1987- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Syčová, Milada, 1973- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Jančovičová, Jana, 1979- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Jaworska, Graźina (Autor)
    Sirotná, Zuzana (Autor)
    Prekl.názNew studies about an influence of probiotic cultures on a health of consumers - their real scientific ground and probable impact
    In Laboralim 2012 - Zborník vedeckých prác : venovaný pamiatke zosnulého prof. Ing. Alexandra Dandára, DrSc.. -- Bratislava : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárne vedy pri SAV, 2012. -- ISBN 978-80-227-3696-1. -- s.251-255
    Predmet.heslá probiotics
    starter cultures
    probiotic milk products
    fermented meat products
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2012
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.