Počet záznamov: 1  

Mak siaty a makový olej, tradičné potravinárske pochutiny a olejniny, obsahové látky a ich využitie

  1. Údaje o názveMak siaty a makový olej, tradičné potravinárske pochutiny a olejniny, obsahové látky a ich využitie
    Záhlavie-meno Augustín, Jozef, 1940- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Jaworska, Graźina (Autor)
    Staruch, Ladislav, 1962- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Dandár, Alexander, 1937- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Surówka, Krysztof (Autor)
    Prekl.názThe opium poppy and the poppy-seed oil, traditional food seasonings and oils. The contain elements and their uses
    In Laboralim 2012 - Zborník vedeckých prác : venovaný pamiatke zosnulého prof. Ing. Alexandra Dandára, DrSc.. -- Bratislava : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárne vedy pri SAV, 2012. -- ISBN 978-80-227-3696-1. -- s.82-86
    Predmet.heslá poppy
    poppy oil
    titbit
    poppt straw
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2012
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.