Počet záznamov: 1
Využitie fytochemikálií pri stabilizácii tukov
Údaje o názve Využitie fytochemikálií pri stabilizácii tukov Záhlavie-meno Sekretár, Stanislav, 1953- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Tmáková, Lenka, 1987- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Hlásniková, Jarmila, 1961- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Schmidt, Štefan, 1951- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Kreps, František, 1986- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Vrbiková, Lenka, 1985- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie In Sborník přednášek z 51. mezinárodní konference o olejích a tucích, 15.-17.5.2013 Hrotovice, ČR. -- Praha : Česká společnost chemická, Odborná skupina pro tuky, detergenty a kosmetickou chemii, 2013. -- ISBN 978-80-86238-52-4. -- s.50-53 Predmet.heslá oxidačná stabilita extrakty mikroorganizmy Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória BEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované) Kategória od 2022 O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka Rok 2013 článok
Počet záznamov: 1