Počet záznamov: 1  

Využitie fytochemikálií pri stabilizácii tukov

  1. Údaje o názveVyužitie fytochemikálií pri stabilizácii tukov
    Záhlavie-meno Sekretár, Stanislav, 1953- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Tmáková, Lenka, 1987- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Hlásniková, Jarmila, 1961- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Schmidt, Štefan, 1951- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Kreps, František, 1986- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Vrbiková, Lenka, 1985- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    In Sborník přednášek z 51. mezinárodní konference o olejích a tucích, 15.-17.5.2013 Hrotovice, ČR. -- Praha : Česká společnost chemická, Odborná skupina pro tuky, detergenty a kosmetickou chemii, 2013. -- ISBN 978-80-86238-52-4. -- s.50-53
    Predmet.heslá oxidačná stabilita
    extrakty
    mikroorganizmy
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaBEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    Kategória od 2022O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    Rok2013
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.