Počet záznamov: 1
Prírodné tenzidy v potravinárstve
Údaje o názve Prírodné tenzidy v potravinárstve Záhlavie-meno Tmáková, Lenka, 1987- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Sekretár, Stanislav, 1953- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Vrbiková, Lenka, 1985- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Kreps, František, 1986- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Schmidt, Štefan, 1951- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie In Additives and Contaminants in Foodstuffs 2013 : zborník vedeckých prác. -- Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2013. -- ISBN 978-80-89597-12-3. -- s.217-220 Predmet.heslá saponíny potravinársky priemysel mikroorganizmy Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Rok 2013 článok
Počet záznamov: 1