Počet záznamov: 1  

Prírodné tenzidy v potravinárstve

  1. Údaje o názvePrírodné tenzidy v potravinárstve
    Záhlavie-meno Tmáková, Lenka, 1987- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Sekretár, Stanislav, 1953- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Vrbiková, Lenka, 1985- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Kreps, František, 1986- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Schmidt, Štefan, 1951- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    In Additives and Contaminants in Foodstuffs 2013 : zborník vedeckých prác. -- Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2013. -- ISBN 978-80-89597-12-3. -- s.217-220
    Predmet.heslá saponíny
    potravinársky priemysel
    mikroorganizmy
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Rok2013
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.