Počet záznamov: 1  

Mikrobiologická kvalita syrov s ohľadom na prítomnosť Geotrichum candidum

  1. Údaje o názveMikrobiologická kvalita syrov s ohľadom na prítomnosť Geotrichum candidum
    Záhlavie-meno Mikušová, Dominika Z4 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Koňuchová, Martina Z3 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Prekl.názMicroiological quality of cheese with regard to Geotrichum candidum
    Vyd.údaje2019
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby28.05.2019
    Študijný odbor5.2.24. potravinárstvo
    Študijný programI-VHKP
    Predmet.hesláEscherichia coli
    Staphylococcus aureus
    prediktívna mikrobiológia
    mikrobiologická bezpečnosť syrov
    Geotrichum candidum
    Staphylococcus aureus
    predictive microbiology
    Geotrichum candidum
    Escherichia coli
    microbiological safety of cheeses
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=143193
    Druh dok.DDP - diplomová práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.