Počet záznamov: 1
Mikrobiologická kvalita syrov s ohľadom na prítomnosť Geotrichum candidum
Údaje o názve Mikrobiologická kvalita syrov s ohľadom na prítomnosť Geotrichum candidum Záhlavie-meno Mikušová, Dominika Z4 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Ďal.zodpovednosť Koňuchová, Martina Z3 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Prekl.náz Microiological quality of cheese with regard to Geotrichum candidum Vyd.údaje 2019 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 28.05.2019 Študijný odbor 5.2.24. potravinárstvo Študijný program I-VHKP Predmet.heslá Escherichia coli Staphylococcus aureus prediktívna mikrobiológia mikrobiologická bezpečnosť syrov Geotrichum candidum Staphylococcus aureus predictive microbiology Geotrichum candidum Escherichia coli microbiological safety of cheeses Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=143193 Druh dok. DDP - diplomová práca kniha
Počet záznamov: 1