Počet záznamov: 1
Výskyt rezistentných baktérií v potravinách určených na priamu spotrebu
Údaje o názve Výskyt rezistentných baktérií v potravinách určených na priamu spotrebu Záhlavie-meno Franko, Tomáš Z4 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Ďal.zodpovednosť Bírošová, Lucia Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Prekl.náz Occurrence of antibiotic resistant bacteria in ready-to-eat food Vyd.údaje 2020 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 23.06.2020 Študijný odbor potravinárstvo Študijný program I-VHKP Predmet.heslá sushi koliformné baktérie rezistencia poké ovocie a zelenina poke fruits and vegetables sushi coliform bacteria resistance Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150717 Druh dok. DDP - diplomová práca kniha
Počet záznamov: 1