Počet záznamov: 1  

Výskyt rezistentných baktérií v potravinách určených na priamu spotrebu

  1. Údaje o názveVýskyt rezistentných baktérií v potravinách určených na priamu spotrebu
    Záhlavie-meno Franko, Tomáš Z4 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Bírošová, Lucia Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Prekl.názOccurrence of antibiotic resistant bacteria in ready-to-eat food
    Vyd.údaje2020
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby23.06.2020
    Študijný odborpotravinárstvo
    Študijný programI-VHKP
    Predmet.heslásushi
    koliformné baktérie
    rezistencia
    poké
    ovocie a zelenina
    poke
    fruits and vegetables
    sushi
    coliform bacteria
    resistance
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150717
    Druh dok.DDP - diplomová práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.