Počet záznamov: 1
Evaluation of antioxidants using DNA biosensor
SYS stu111670 LBL 00000naa--22000003a-4500 005 20221104202534.6 008 060228s2005------------------------eng-d 040 $a STU $b slo 041 0-
$a eng 100 1-
$a Labuda, Ján, $d 1949- $4 aut $u C1180 $9 40 $7 stu_us_auth*stu19523 $U FCHPT Ústav analytickej chémie $T FCHPT Oddelenie analytickej chémie $X 3297 $U C1180 $Y 108 242 00
$a Evaluation of antioxidants using DNA biosensor 245 1-
$a Evaluation of antioxidants using DNA biosensor 700 1-
$a Ferancová, Adriana, $d 1973- $4 aut $9 30 $7 stu_us_auth*stu20044 $X 4438 700 1-
$a Heilerová, Ľudmila $4 aut $9 20 $7 stu_us_auth*stu37708 700 1-
$a Šilhár, Stanislav $4 aut $9 10 $7 stu_us_auth*stu47928 773 0-
$7 nnam $d 2005 $t Laboralim 2005, Zborník prednášok z XV. Medzinárodnej konferencie o analytických metódach v potravinárstve, v súlade s harmonizáciou legislatívy EU v dňoch 22.-23. marca 2005 v Banskej Bystrici $w stu_us_cat*stu109484 $g s.7-12
Počet záznamov: 1