Počet záznamov: 1  

Evaluation of antioxidants using DNA biosensor

  1. SYSstu111670
    LBL
      
    00000naa--22000003a-4500
    005
      
    20221104202534.6
    008
      
    060228s2005------------------------eng-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a eng
    100
    1-
    $a Labuda, Ján, $d 1949- $4 aut $u C1180 $9 40 $7 stu_us_auth*stu19523 $U FCHPT Ústav analytickej chémie $T FCHPT Oddelenie analytickej chémie $X 3297 $U C1180 $Y 108
    242
    00
    $a Evaluation of antioxidants using DNA biosensor
    245
    1-
    $a Evaluation of antioxidants using DNA biosensor
    700
    1-
    $a Ferancová, Adriana, $d 1973- $4 aut $9 30 $7 stu_us_auth*stu20044 $X 4438
    700
    1-
    $a Heilerová, Ľudmila $4 aut $9 20 $7 stu_us_auth*stu37708
    700
    1-
    $a Šilhár, Stanislav $4 aut $9 10 $7 stu_us_auth*stu47928
    773
    0-
    $7 nnam $d 2005 $t Laboralim 2005, Zborník prednášok z XV. Medzinárodnej konferencie o analytických metódach v potravinárstve, v súlade s harmonizáciou legislatívy EU v dňoch 22.-23. marca 2005 v Banskej Bystrici $w stu_us_cat*stu109484 $g s.7-12
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.