Počet záznamov: 1
Využitie biosenzorov na hodnotenie oxidačného stavu potravín
SYS stu163831 LBL 00000naa--22000003a-4500 005 20221116170714.5 008 080520s2002------------------------slo-d 040 $a STU $b slo 041 0-
$a slo 100 1-
$a Heilerová, Ľudmila $4 aut $9 40 $7 stu_us_auth*stu37708 242 00
$a Using of biosensors for the evaluation of oxidation stage of foods 245 1-
$a Využitie biosenzorov na hodnotenie oxidačného stavu potravín 700 1-
$a Labuda, Ján, $d 1949- $4 aut $u C1180 $9 60 $7 stu_us_auth*stu19523 $U FCHPT Ústav analytickej chémie $T FCHPT Oddelenie analytickej chémie $X 3297 $U C1180 $Y 108 773 0-
$7 nnam $d Nitra : SPU v Nitre, 2002 $t Výživa a potraviny pre tretie tisícročie : Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou $w stu_us_cat*stu123969 $g s.140-141
Počet záznamov: 1