Počet záznamov: 1
Comparison of Antioxidative Activity Dta for Aqueous Extracts of Lemon Balm, Oregano, Thyme and Agrimony obtained by Conventional Methods and the DNA-Based Biosensor
Údaje o názve Comparison of Antioxidative Activity Dta for Aqueous Extracts of Lemon Balm, Oregano, Thyme and Agrimony obtained by Conventional Methods and the DNA-Based Biosensor. Záhlavie-meno Heilerová, Ľudmila (Autor) Ďal.zodpovednosť Bučková, Miriam (Autor) Tarapčík, Pavol, 1952- (Autor) - FCHPT Oddelenie analytickej chémie Šilhár, S. (Autor) Labuda, Ján, 1949- (Autor) - FCHPT Oddelenie analytickej chémie Prekl.náz Comparison of Antioxidative Activity Dta for Aqueous Extracts of Lemon Balm, Oregano, Thyme and Agrimony obtained by Conventional Methods and the DNA-Based Bios In Czech Journal of Food Sciences. -- 21 (2004), s.78-84 Jazyk dok. angličtina Druh dok. RBX - článok z periodika Kategória ADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch Kategória od 2022 V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu článok
Počet záznamov: 1