Počet záznamov: 1
Využitie biosenzorov na hodnotenie oxidačného stavu potravín
Údaje o názve Využitie biosenzorov na hodnotenie oxidačného stavu potravín Záhlavie-meno Heilerová, Ľudmila (Autor) Ďal.zodpovednosť Labuda, Ján, 1949- (Autor) - FCHPT Oddelenie analytickej chémie Prekl.náz Using of biosensors for the evaluation of oxidation stage of foods In Výživa a potraviny pre tretie tisícročie : Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou. -- Nitra : SPU v Nitre, 2002. -- s.140-141 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií Kategória od 2022 V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka článok
Počet záznamov: 1