Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Determination of the Thermal Oxidation Stability and the Kinetic Parameters of Commercial Extra Virgin Olive Oils from Different Varieties / aut. Ana Malvis, Peter Šimon, Tibor Dubaj, Alexandra Sládková, Aleš Ház, Michal Jablonský, Stanislav Sekretár, Štefan Schmidt, František Kreps, Zuzana Burčová, Gassan Hodaifa, Igor Šurina
    Malvis Ana  Šimon Peter ; 045210 Dubaj Tibor ; 045210 Sládková Alexandra Ház Aleš ; 049380 Jablonský Michal ; 049380 Sekretár Stanislav ; 040250 Schmidt Štefan ; 040250 Kreps František ; 040250 Burčová Zuzana ; 040250 Hodaifa Gassan Šurina Igor ; 049380
    Journal of Chemistry . Vol. 2019, (2019), s. 1-8
    článok z periodika
    ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.