Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Fermentované pohánkové výrobky vhodné pre ľudí s laktózovou intoleranciou i celiakiou - zastúpenie bioaktívnych zložiek a antioxidačné účinky / aut. Anna Mikulajová, Zuzana Matejčeková, Silvia Mošovská, Eva Hybenová
    Mikulajová Anna ; 043360  Matejčeková Zuzana ; 044250 Mošovská Silvia ; 040270 Hybenová Eva ; 040270
    Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave . S. 155-158
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.