Vytlačiť
1. Evaluation of antioxidants using DNA biosensor
Názvové údaje : Evaluation of antioxidants using DNA biosensor
Variant(y) hesla : \q12*stu_us_auth*1 stu19523 \q \q1013 stu_us_auth*stu19523 \d Labuda Ján \q ; C1180
%continue : \q12*stu_us_auth*1 stu20044 \q \q1013 stu_us_auth*stu20044 \d Ferancová Adriana \q \q12*stu_us_auth*1 stu37708 \q \q1013 stu_us_auth*stu37708 \d Heilerová Ľudmila \q \q12*stu_us_auth*1 stu47928 \q \q1013 stu_us_auth*stu47928 \d Šilhár Stanislav \q
In : \q12**1 stu109484 \q
%continue : Laboralim 2005, Zborník prednášok z XV. Medzinárodnej konferencie o analytických metódach v potravinárstve, v súlade s harmonizáciou legislatívy EU v dňoch 22.-23. marca 2005 v Banskej Bystrici
%continue : . s.7-12
Druh dok. : článok zo zborníka
Kategória : AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Kategória od 2022 : V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka