Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 1  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth 0002753^"
  1. Influence of processing and gas used for foaming properties of soy protein preparations / aut. Krysztof Surówka, Ladislav Staruch, J Banaś, M Witek, I Maciejaszek, J Majcherczyk, K Faron
    Surówka Krysztof  Staruch Ladislav ; 044250 Banaś J. Witek M. Maciejaszek I. Majcherczyk J. Faron K.
    Laboralim 2015 : . S. 313-321
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.