Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth 0002877^"
  1. Príprava nanoželeza redukciou síranu železnatého pomocou extraktov z lístia magnólie a jeho využitie na degradáciu farebných roztokov pomocou Fenton-like reakcie / aut. Mária Solmošiová, Lukáš Hrdlička, Josef Prousek
    Solmošiová Mária ; 040000  Hrdlička Lukáš ; 046290 Prousek Josef ; 046290
    Celoslovenská študentská vedecká konferencia Aplikované prírodné vedy 2016, 6. apríla 2016, Trnava : . CD-ROM, s. 47-51
    acid blue 113 Fenton-like reakcia lístie magnólie nZVI
    článok zo zborníka
    BEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Príprava a využitie nanoželeza získaného z prírodných odpadových materiálov na degradáciu polutantov vôd aut. Oľga Čižmárová, Lukáš Hrdlička, Josef Prousek
    Solmošiová Mária ; 046290  Hrdlička Lukáš ; 046290 Prousek Josef ; 046290
    Aplikované prírodné vedy 2015 : zborník prác zo študentskej medzinárodnej vedeckej konferencie, 23.apríl 2015, Trnava / . S. 51-56
    Fentonova reakcia acid blue 113 azofarbivo biosyntéza magnólia nanoželezo
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Príprava a využitie nanoželeza získaného z prírodných materiálov / aut. Mária Solmošiová, Lukáš Hrdlička, Josef Prousek
    Solmošiová Mária ; 046290  Hrdlička Lukáš ; 046290 Prousek Josef ; 046290
    Studentská odborná konference Chemie je život 2015, 3. prosince 2015, Brno : . S. 184-191
    azofarbivá acid blue 113 Fenton-like reakcia odpadový materiál nanoželezo
    článok zo zborníka
    BEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.