Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth 0009695^"
  1. Rekonštitúcia jahodových potravinárskych aróm
    Černá Stanislava ; 040270  Fodran Peter ; 040270 (škol.)
    2016
    FCHPT ; 07.06.2016 ; 5.2.24. potravinárstvo ; I-VHKP

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=131795
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  2. Lipozómy, ich príprava, vlastnosti a využitie v kozmetike a potravinárskom priemysle
    Černá Stanislava ; 043360  Fodran Peter (škol.)
    FCHPT ; 14.07.2014 ; 752

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=92655
    bakalárska práca
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.