Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth 0010476^"
  1. Influence of the light parameters on the kinetics of algae growing / aut. Roman Fekete, Peter Peciar, Marián Peciar, Terézia Žáková
    Fekete Roman ; 020040  Peciar Peter ; 020040 Peciar Marián ; 020040 Žáková Terézia
    Proceedings of the 27th European Biomass Conference . S. 249-254
    riasy algae
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Optimalization of photoreactor geometry for the cultivation of chlamydomonas reinhardtii / aut. Roman Fekete, Terézia Žáková, Ľudmila Gabrišová, Peter Kotora, Peter Peciar, Dominika Gahurová, Miroslava Slaninová
    Fekete Roman ; 020040  Žáková Terézia Gabrišová Ľudmila ; 020040 Kotora Peter ; 020040 Peciar Peter ; 020040 Gahurová Dominika Slaninová Miroslava
    Acta Polytechnica : . Vol. 58, iss. 2 (2018), s. 92-103
    riasy fotoreaktor algae growth rate
    článok z periodika
    ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Modelovanie procesov v bioreaktoroch
    Žáková Terézia ; 020040  Fekete Roman ; 020040 (škol.)
    2017
    SJF ; 15.06.2017 ; 5.2.49. procesná technika ; I-CHPZ

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=127722
    diplomová práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    SJF1000
    kniha

    kniha

  4. Možnosti biorecyklácie celulózových materiálov
    Žáková Terézia ; 020040  Fekete Roman (škol.)
    2015
    SJF ; 16.06.2015 ; 5.2.49. procesná technika ; B-PET

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=121787
    bakalárska práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    SJF1000
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.