Výsledky vyhľadávania
- Evaluation of antioxidant activity of chlorogenic acids and coffee extracts by an electrochemical DNA-based biosensor / aut. Ivana Tomac, Marijan Seruga, Ján Labuda
Tomac Ivana Seruga Marijan Labuda Ján ; 041000
Food Chemistry . Vol. 325, (2020), s. [1-7], art. no. 126787
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Characterization of Chlorogenic Acids in Coffee by Flow-Through Chronopotentiometry / aut. Ivana Tomac, Marijan Seruga, Ernest Beinrohr
Tomac Ivana Seruga Marijan Beinrohr Ernest ; 041000
Food Analytical Methods . Vol. 10, iss. 12 (2017), s. 3924-3933
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu