Výsledky vyhľadávania
- The benefits of probiotic Lactobacillus paracasei LPC-37 in fermented sausages / aut. Ladislav Staruch, Marcel Mati
Staruch Ladislav ; 040250 Mati Marcel ; 040250
Innowacyjne rozwiązania w technologii żywności i żywieniu człowieka / . S. 149-155
článok zo zborníka
AEC - Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Sledovanie vplyvu Lactobacillus Paracasei LCP-37 na technologické vlastnosti fermentovaných salám Marcel Mati, Michal Magala, Jolana Karovicova, Ladislav Staruch
Mati Marcel ; 040250 Magala Michal ; 040250 Karovičová Jolana ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250
PRAGUE 6 CHEMICKE LISTY 2016
Chemické listy . Vol. 110, iss. 1 (2016), s. 59-63
ISSN 0009-2770
http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000372100400010
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Spotreba mäsa, mäsových výrobkov a rýb u obyvateľstva SR / aut. Ladislav Staruch, Igo Kajaba, Marcel Mati
Staruch Ladislav ; 040250 Kajaba Igo Mati Marcel
Nové zdravotnícke odporúčania vo výžive obyvateľstva SR - ich transfer do praktickej výživy : . S. 26-39
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Vplyv Lactobacillus paracasei na zloženie mastných kyselín vo fermentovanom mäsovom výrobku / aut. Marcel Mati, Ladislav Staruch
Mati Marcel ; 044250 Staruch Ladislav ; 044250
Laboralim 2015 : . S. 194-199
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Use of NMR spectroscopy in the analysis of carnosine and free amino acids in fermented sausages during ripening / Marcel Mati, Ladislav Staruch, Michal Soral
Mati Marcel ; 044250 Staruch Ladislav ; 044250 Šoral Michal ; 040630
BERLIN WALTER DE GRUYTER GMBH 2015
Chemical Papers / . Vol. 69, iss. 10 (2015), s. 1319-1324
ISSN 0366-6352
INDUCED FLUORESCENCE DETECTION * NUCLEAR-MAGNETIC-RESONANCE * HIGH-FIELD NMR * CAPILLARY-ELECTROPHORESIS * H-1-NMR SPECTROSCOPY * PROTEOLYTIC CHANGES * STARTER CULTURES * MEAT-PRODUCTS * PORK MEAT * BEEF
http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000358418600006
článok z periodika
ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Analýza nutrične významných parametrov v šalátoch s obsahom treskovitých rýb / aut. Ladislav Staruch, Marcel Mati, Andrea Borchová, Tereza Hanusková
Staruch Ladislav ; 044250 Mati Marcel ; 044250 Borchová Andrea ; 044250 Hanusková Terézia ; 044250
Hygiena alimentorum XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso : . S. 273-276
ryby výživa mastné kyseliny bielkoviny analýza
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - The influence of Lactobacillus Paracasei LPC-37 on selected properties of fermented sausages, Mati M. / Marcel Mati, Michal Magala, Jolana Karovičová, Ladislav Staruch
Mati Marcel ; 044250 Magala Michal ; 044250 Karovičová Jolana ; 044250 Staruch Ladislav ; 040250
Potravinárstvo [elektronický zdroj] : . Vol. 9, no. 1 (2015), online, s. 58-65
http://www.scopus.com/inward/record.url?partnerID=HzOxMe3b&eid=2-s2.0-84930945770&origin=inward
článok z periodika
ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Využitie probiotických kultúr pri výrobe fermentovaných mäsových výrobkov.
Mati Marcel ; 044250 Karovičová Jolana (škol.)
2015
FCHPT ; 06.08.2015 ; 5.2.22. chémia a technológia poživatín ; D-CTPO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=89460
dizertačná práca - Výskyt a význam karnozínu v mäse
Staruch Ladislav ; C4250 Mati Marcel ; C4250
Sborník XL. konference o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2014, 5. března 2014, Brno . s. 369-377
karnozín mäso mäsové výrobky
článok zo zborníka
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Jerky - kvalita a zmeny počas skladovania
Mati Marcel ; C4250 Staruch Ladislav ; C4250
Bezpečnosť a kontrola potravín, Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27.-28. marec 2014 . s. 174-178
shelf-life pH water activity jerky
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka