Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 56  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu100659^"
  1. The benefits of probiotic Lactobacillus paracasei LPC-37 in fermented sausages / aut. Ladislav Staruch, Marcel Mati
    Staruch Ladislav ; 040250  Mati Marcel ; 040250
    Innowacyjne rozwiązania w technologii żywności i żywieniu człowieka / . S. 149-155
    článok zo zborníka
    AEC - Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Sledovanie vplyvu Lactobacillus Paracasei LCP-37 na technologické vlastnosti fermentovaných salám Marcel Mati, Michal Magala, Jolana Karovicova, Ladislav Staruch
    Mati Marcel ; 040250  Magala Michal ; 040250 Karovičová Jolana ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250
    PRAGUE 6 CHEMICKE LISTY 2016
    Chemické listy . Vol. 110, iss. 1 (2016), s. 59-63
    ISSN 0009-2770
    http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000372100400010
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  3. Spotreba mäsa, mäsových výrobkov a rýb u obyvateľstva SR / aut. Ladislav Staruch, Igo Kajaba, Marcel Mati
    Staruch Ladislav ; 040250  Kajaba Igo Mati Marcel
    Nové zdravotnícke odporúčania vo výžive obyvateľstva SR - ich transfer do praktickej výživy : . S. 26-39
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Vplyv Lactobacillus paracasei na zloženie mastných kyselín vo fermentovanom mäsovom výrobku / aut. Marcel Mati, Ladislav Staruch
    Mati Marcel ; 044250  Staruch Ladislav ; 044250
    Laboralim 2015 : . S. 194-199
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  5. Use of NMR spectroscopy in the analysis of carnosine and free amino acids in fermented sausages during ripening / Marcel Mati, Ladislav Staruch, Michal Soral
    Mati Marcel ; 044250  Staruch Ladislav ; 044250 Šoral Michal ; 040630
    BERLIN WALTER DE GRUYTER GMBH 2015
    Chemical Papers / . Vol. 69, iss. 10 (2015), s. 1319-1324
    ISSN 0366-6352
    INDUCED FLUORESCENCE DETECTION * NUCLEAR-MAGNETIC-RESONANCE * HIGH-FIELD NMR * CAPILLARY-ELECTROPHORESIS * H-1-NMR SPECTROSCOPY * PROTEOLYTIC CHANGES * STARTER CULTURES * MEAT-PRODUCTS * PORK MEAT * BEEF
    http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000358418600006
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  6. Analýza nutrične významných parametrov v šalátoch s obsahom treskovitých rýb / aut. Ladislav Staruch, Marcel Mati, Andrea Borchová, Tereza Hanusková
    Staruch Ladislav ; 044250  Mati Marcel ; 044250 Borchová Andrea ; 044250 Hanusková Terézia ; 044250
    Hygiena alimentorum XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso : . S. 273-276
    ryby výživa mastné kyseliny bielkoviny analýza
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  7. The influence of Lactobacillus Paracasei LPC-37 on selected properties of fermented sausages, Mati M. / Marcel Mati, Michal Magala, Jolana Karovičová, Ladislav Staruch
    Mati Marcel ; 044250  Magala Michal ; 044250 Karovičová Jolana ; 044250 Staruch Ladislav ; 040250
    Potravinárstvo [elektronický zdroj] : . Vol. 9, no. 1 (2015), online, s. 58-65
    http://www.scopus.com/inward/record.url?partnerID=HzOxMe3b&eid=2-s2.0-84930945770&origin=inward
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  8. Využitie probiotických kultúr pri výrobe fermentovaných mäsových výrobkov.
    Mati Marcel ; 044250  Karovičová Jolana (škol.)
    2015
    FCHPT ; 06.08.2015 ; 5.2.22. chémia a technológia poživatín ; D-CTPO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=89460
    dizertačná práca
    kniha

    kniha

  9. Výskyt a význam karnozínu v mäse
    Staruch Ladislav ; C4250  Mati Marcel ; C4250
    Sborník XL. konference o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2014, 5. března 2014, Brno . s. 369-377
    karnozín mäso mäsové výrobky
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  10. Jerky - kvalita a zmeny počas skladovania
    Mati Marcel ; C4250  Staruch Ladislav ; C4250
    Bezpečnosť a kontrola potravín, Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27.-28. marec 2014 . s. 174-178
    shelf-life pH water activity jerky
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.