Výsledky vyhľadávania

  1. Biogas production: evaluation of the influence of K2FeO4 pretreatment of maple leaves (Acer platanoides) on microbial consortia composition / aut. Matej Planý, Marianna Czölderová, Lucia Kraková, Andrea Puškárová, Mária Bučková, Katarína Šoltys, Jaroslav Budiš, Tomáš Szemes, Tomáš Mackuľak, Jer-Horng Wu, Domenico Pangallo
    Planý Matej  Czölderová Marianna ; 046290 Kraková Lucia Puškárová Andrea Bučková Mária Šoltys Katarína Budiš Jaroslav Szemes Tomáš Mackuľak Tomáš ; 046290 Wu Jer-Horng Pangallo Domenico
    Bioprocess and Biosystems Engineering . Vol. 42, iss. 7 (2019), s. 1151-1163
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  2. Microbial diversity and volatile odour-active compounds of barrelled ewes' cheese as an intermediate product that determines the quality of winter bryndza cheese
    Sádecká Jana  Šaková Nikoleta ; 040270 Pangallo Domenico Koreňová Janka Kolek Emil Puškárová Andrea Bučková Mária Valík Ľubomír ; 040270 Kuchta Tomáš
    LWT Food Science and Technology . Vol. 70, (2016), s. 237-244
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  3. Biodeterioration of epoxy resin: a microbial survey through culture-independent and culture-dependent approaches / Domenico Pangallo, Maria Buckova, Lucia Krakova, Andrea Puskarova, Nikoleta Sakova, Tomas Grivalsky, Katarina Chovanova, Milina Zemankova
    Pangallo Domenico  Bučková Mária Kraková Lucia Puškárová Andrea Šaková Nikoleta ; 043360 Grivalský Tomáš Chovanová Katarína Zemánková Milina
    HOBOKEN WILEY-BLACKWELL 2015
    Environmental Microbiology . Vol. 17, iss. 2 (2015), s. 462-479
    ISSN 1462-2912
    AIRBORNE BACTERIAL COMMUNITIES * RIBOSOMAL INTERGENIC SPACER * SP-NOV. * TEMPORAL VARIABILITY * FUNGAL DETERIORATION * LICHEN SYMBIOSES * DIVERSITY * LIPASES * BIODEGRADATION * IDENTIFICATION
    http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000350546200014
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  4. Characterization of May bryndza cheese from various regions in Slovakia based on microbiological, molecular and principal volatile odorants examination Šaková N. / Nikoleta Šaková, Nikoleta Šaková, Jana Sádecká, Jadža Lejková, Jadža Lejková, Andrea Puškárová, Janka Korenová, Emil Kolek, Lubomír Valík, Tomáš Kuchta, Domenico Pangallo
    Šaková Nikoleta ; 043360  Sádecká Jana Lejková Jadža ; 043360 Puškárová Andrea Koreňová Janka Kolek Emil Valík Ľubomír ; 040270 Kuchta Tomáš Pangallo Domenico
    Journal of Food and Nutrition Research : . Vol. 54, iss. 3 (2015), s. 239-251
    http://www.scopus.com/inward/record.url?partnerID=HzOxMe3b&eid=2-s2.0-84934274796&origin=inward
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  5. Oxidoreductase properties of environmental samples
    Grivalský Tomáš  Šaková Nikoleta ; C3360 Bučková Mária Puškárová Andrea Kraková Lucia Pangallo Domenico Rychlý Jozef
    Oxizymes Vienna, July 1st - 4th, 2014, Vienna : . [1] p.
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    článok

    článok

  6. Metódy typizácie, identifikácia a stanovenie hydrolytických vlastností baktérií z extrémofilných prostredí
    Grivalský Tomáš  Šaková Nikoleta ; C3360 Puškárová Andrea Bučková Mária Kraková Lucia Pangallo Domenico
    Interaktívna konferencia Mladých vedcov 2014 : . online, [1] s.
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    článok

    článok

  7. Microbial diversity and dynamics during the production of May bryndza cheese
    Pangallo Domenico  Šaková Nikoleta ; C3360 Koreňová Janka ; C4310 Puškárová Andrea Kraková Lucia Valík Ľubomír ; C3360 Kuchta Tomáš
    International Journal of Food Microbiology . Vol.170 (2014), s. 38-43
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  8. Charakterizácia izolátov kvasiniek a vláknitých húb z májovej bryndze a sudovaného ovčieho hrudkového syra
    Šaková Nikoleta ; C3360  Koňuchová Martina ; C3360 Puškárová Andrea Bučková Mária Grivalský Tomáš Pangallo Domenico Valík Ľubomír ; C3360
    Interaktívna konferencia Mladých vedcov 2014 : . online, [1] s.
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    článok

    článok

  9. Mikroflóra sudovaného ovčieho syra
    Šaková Nikoleta ; C3360  Grivalský Tomáš Puškárová Andrea Bučková Mária Kraková Lucia Pangallo Domenico Valík Ľubomír ; C3360
    Interaktívna konferencia Mladých vedcov 2014 : . online, [1] s.
    sudovaný ovčí hrudkový syr mikroflóra 16S rDNA ITS 26SrDNA
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    článok

    článok

  10. Molekulárno-biologická charakterizácia májových brýndz
    Šaková Nikoleta ; C3360  Puškárová Andrea Bučková Mária Grivalský Tomáš Kraková Lucia Pangallo Domenico Valík Ľubomír ; C3360
    Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca. Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie, Bratislava, 3.-4. november 2014 . s. 71
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    článok

    článok