Výsledky vyhľadávania
- Concentrations of higher alcohols during wine fermentation / aut. Pavel Timár, Vladimír Báleš, Katarína Furdíková
Timár Pavel ; 046230 Báleš Vladimír ; 046230 Furdíková Katarína ; 044000
Agriculture & Food . S. 160-166
https://www.scientific-publications.net/en/article/1001839/
článok zo zborníka
AEC - Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Kinetik model for aromatic compounds formation during wine fermentation / aut. Vladimír Báleš, Pavel Timár, Katarína Furdíková
Báleš Vladimír ; 046230 Timár Pavel ; 046230 Furdíková Katarína ; 044000
Proceedings of the 7th International Conference on Chemical Technology . S. 38-41
článok zo zborníka
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Experimental investigation of higher alcohols concentration profiles during winemaking / aut. Pavel Timár, Vladimír Báleš, Katarína Furdíková
Timár Pavel ; 046230 Báleš Vladimír ; 046230 Furdíková Katarína ; 044000
Proceedings of the 7th International Conference on Chemical Technology . S. 72-77
článok zo zborníka
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Energetic balance of white wine production / aut. Vladimír Báleš, Pavel Timár, František Kreps
Báleš Vladimír ; 046230 Timár Pavel ; 046230 Kreps František ; 040250
Agriculture & Food . S. 53-59
článok zo zborníka
AEC - Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Separácia 2-metylbutan-1-olu a 3-metylbutan-1-olu z pribudliny
Agócs Arnold ; 046230 Báleš Vladimír ; 046230 (škol.)
2019
FCHPT ; 29.05.2019 ; 5.2.17. chemické inžinierstvo ; I-CHEI
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=142975
diplomová práca - Modelovanie kinetiky tvorby aromatických látok v bielom víne
Pristáš Matúš ; 046000 Báleš Vladimír ; 046230 (škol.)
2018
FCHPT ; 30.05.2018 ; 5.2.17. chemické inžinierstvo ; I-CHEI
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=140384
diplomová práca - Modelling of esters production during winemaking fermentation / aut. Vladimír Báleš, Pavel Timár, Katarína Furdíková, František Kreps
Báleš Vladimír ; 046230 Timár Pavel ; 046230 Furdíková Katarína ; 044000 Kreps František ; 040250
CHISA 2018, 23rd International Congress of Chemical and Process Engineering, 25.-29.8.2018, Praha . S. 1
článok zo zborníka
BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka - Simulácie porúch chladenia vinifikátora počas fermentácie hroznového muštu / aut. Vladimír Báleš, Peter Timár, Katarína Furdíková
Báleš Vladimír ; 046230 Timár Peter Furdíková Katarína ; 044000
Vinič a víno . Roč. 18, č. 1 (2018), s. 14-15
článok z periodika
ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Modelling of the production of fermentative aromas during winemaking fermentation / aut. Vladimír Báleš, Katarína Furdíková, Pavel Timár
Báleš Vladimír ; 046230 Furdíková Katarína ; 044000 Timár Pavel ; 046230
Agriculture & Food . Vol. 6, (2018), s. 1-6
článok z periodika
AEC - Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Síra vo vinárstve / aut. Ján Domin, Katarína Furdíková, Vladimír Báleš, Pavel Timár
Domin Ján Furdíková Katarína ; 044000 Báleš Vladimír ; 046230 Timár Pavel ; 046230
Vinič a víno . Roč. 18, č. 2 (2018), s. 54-55
článok z periodika
ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu