Výsledky vyhľadávania

  1. Aplikované prírodné vedy 2013, 30.4.2013, Trnava : Zborník prác z celoslovenskej študentskej vedeckej konferencie
    Miština Juraj (ed.)  Jurinová Jana (ed.) Augustín Jozef (rec.) ; C4250 Krutošíková Alžbeta (rec.) Timko Jozef (rec.)
    Trnava : Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave, Fakulta prírodných vied, 2013
    ISBN 978-80-8105-449-5
    ročník a/alebo číslo časopisu
    (1) - článok
    kniha

    kniha

  2. Mak siaty a makový olej, tradičné potravinárske pochutiny a olejniny, obsahové látky a ich využitie
    Augustín Jozef ; C4250  Jaworska Graźina Staruch Ladislav ; C4250 Dandár Alexander ; C4250 Surówka Krysztof
    Laboralim 2012 - Zborník vedeckých prác : . s.82-86
    poppy poppy oil titbit poppt straw
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    článok

    článok

  3. 3.Čaj

    Čaj
    Augustín Jozef ; C4250 
    Epicure . jar 2009, No. 11 (2009), s.44-50
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    článok

    článok

  4. Potravinárske pochutiny v našej strave a ich výživová hodnota
    Augustín Jozef ; C4250 
    Epicure . zima 2008/2009, No. 10 (2009), s.61-69
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    článok

    článok

  5. Nutričné postavenie mäsa vo výžive
    Staruch Ladislav ; C4250  Pipek Petr Dandár Alexander ; C4250 Augustín Jozef ; C4250 Šajbidor Ján ; C4310 Surowka Krzystof Jaworska Graźina
    IX Konferencja Naukowa z cyklu: Žywnošč XXI wieku. Žywnošč wzbogacona i nutaceutyki, Krakow 2009 . s.27
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  6. Rheological properties of gelatin gels as affected by protein hydrolysates
    Surowka Krzystof  Dandár Alexander ; C4250 Staruch Ladislav ; C4250 Augustín Jozef ; C4250 Macura Rastislav Zawišlak A. Rzepka M.
    Zborník prednáškových a posterových príspevkov LABORALIM 2009 Recent progress in analytical methods of food B. Bystrica, 3.-4. 2. 2009 . s.300-304
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  7. Potravinárske pochutiny. Obsahové látky jedlých olejov, orechov, medu a ich nutričné vlastnosti
    Augustín Jozef ; C4250  Jaworska Graźina Surowka Krzystof Dandár Alexander ; C4250 Staruch Ladislav ; C4250
    Zborník prednáškových a posterových príspevkov LABORALIM 2009 Recent progress in analytical methods of food B. Bystrica, 3.-4. 2. 2009 . s.117-125
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  8. Spracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a medu ako potravinárskych pochutín
    Augustín Jozef ; C4250  Jaworska Graźina Surowka Krzystof Dandár Alexander ; C4250 Staruch Ladislav ; C4250 Šajbidor Ján ; C4310
    IX Konferencja Naukowa z cyklu: Žywnošč XXI wieku. Žywnošč wzbogacona i nutaceutyki, Krakow 2009 . s.34
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  9. Prírodné polysacharidy typu ß-1,3(1,6)-D-glukánov
    Augustín Jozef ; C4250  Dandár Alexander ; C4250 Surówka Krysztof Jaworska Graźina Minarovičová Lucia ; C4250
    Polysacharidy IV., Praha, 13.-14.listopad 2008 . s.nestr.
    článok zo zborníka
    AFK - Postery zo zahraničných konferencií
    článok

    článok

  10. Prírodné polysacharidy typu ß-1,3(1,6)-D-glukánov
    Augustín Jozef ; C4250  Dandár Alexander ; C4250 Surówka Krysztof Jaworska Graźina Minarovičová Lucia ; C4250
    Chemické listy . Roč. 102, č. 9 (2008), s.839
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok