Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 235  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu18975^"
  1. Potenciál probiotík pri detoxikácií chemickej kontaminácie potravín
    Radačovská Ema ; 040250  Greifová Mária ; 040250 (škol.)
    2023
    FCHPT ; 20.06.2023 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=162401
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  2. Funkčné vlastnosti novoizolovaných kyslomliečnych baktérií
    Sokolová Lívia ; 040250  Greifová Mária ; 040250 (škol.)
    2023
    FCHPT ; 31.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169637
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  3. Vývoj nových druhov potravín a nápojov s pozitívnym účinkom na zdravie spotrebiteľov / aut. František Kreps, Peter Šimko, Mária Greifová, Zlatica Kohajdová, Lukáš Kolarič, Gabriel Greif, Anna Mikulajová
    Kreps František ; 040250  Šimko Peter ; 040250 Greifová Mária ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Kolarič Lukáš ; 040250 Greif Gabriel ; 040250 Mikulajová Anna ; 043360 Krepsová Zuzana ; 040250
    Dopytovo-orientovaný výskum pre udržateľné a inovatívne potraviny, Drive4SIFood : . S. 87-92
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Potrebujeme mlieko a mliečne výrobky? Rozdiely a súvislosti / aut. Mária Greifová
    Greifová Mária ; 040250 
    Spojení s prírodou? . S. 68-84
    ACD - Kapitoly vo vysokoškolských učebniciach vydané v domácich vydavateľstvách
    P2 - Pedagogický výstup publikačnej činnosti ako časť učebnice alebo skripta
    článok

    článok

  5. Využitie fermentácie jablkových výliskov na zvýšenie obsahu polyfenolov / aut. František Kreps, Mária Greifová, Mária Jedináková, Zuzana Krepsová
    Kreps František ; 040250  Greifová Mária ; 040250 Jedináková Mária Krepsová Zuzana ; 040250
    ChemZi : 75. zjazd chemikov, zborník abstraktov . Roč. 19, č. 1 (2023), s. 103-103
    článok zo zborníka
    BFB - Abstrakty odborných prác z domácich podujatí (konferencie...)
    O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  6. Využitie rakytníkovej šťavy na prípravu fermentovaných ovocných nápojov / aut. Zuzana Krepsová, Mária Greifová, Svetlana Schubertová, František Kreps
    Krepsová Zuzana ; 040250  Greifová Mária ; 040250 Schubertová Svetlana Kreps František ; 040250
    ChemZi : 75. zjazd chemikov, zborník abstraktov . Roč. 19, č. 1 (2023), s. 104-104
    článok zo zborníka
    BFB - Abstrakty odborných prác z domácich podujatí (konferencie...)
    O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  7. Izolácia a identifikácia potenciálne probiotických kmeňov laktobacilov zo surového mlieka
    Bakajsová Katarína ; 040250  Greifová Mária ; 040250 (škol.)
    2022
    FCHPT ; 01.06.2022 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=163664
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  8. Technologický potenciál laktobacilov izolovaných zo surového mlieka
    Šprláková Nikola ; 040250  Greifová Mária ; 040250 (škol.)
    2022
    FCHPT ; 02.06.2022 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=163676
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  9. Využitie bakteriofágov na kontrolu patogénov v potravinách
    Živčicová Alžbeta ; 040250  Greifová Mária ; 040250 (škol.)
    2022
    FCHPT ; 20.06.2022 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=148912
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  10. Nové perspektívy fermentovaných mliečnych výrobkov a ich význam pre zdravie
    Sokolová Lívia ; 040250  Greifová Mária ; 040250 (škol.)
    2021
    FCHPT ; 23.06.2021 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=151201
    bakalárska práca
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.