Výsledky vyhľadávania

  1. Mak siaty a makový olej, tradičné potravinárske pochutiny a olejniny, obsahové látky a ich využitie
    Augustín Jozef ; C4250  Jaworska Graźina Staruch Ladislav ; C4250 Dandár Alexander ; C4250 Surówka Krysztof
    Laboralim 2012 - Zborník vedeckých prác : . s.82-86
    poppy poppy oil titbit poppt straw
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    článok

    článok

  2. Výchova cukrovarníckych odborníkov na Slovensku
    Dandár Alexander ; C4250 
    2010
    Listy cukrovarnické a řepařské . Vol. 126, Iss. 7-8 (2010) (2010), s.242-247
    založenie vysokej školy výchova vedecká činnosťvedecká činnosť
    článok z periodika
    ADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
    článok

    článok

  3. Nové trendy v potravinárstve : Zborník vedeckých prác
    Staruch Ladislav (ed.) ; C4250  Sekretár Stanislav (ed.) ; C4250 Dandár Alexander (rec.) ; C4250 Šajbidor Ján (rec.) ; C4310 Staruch Ladislav (rec.) ; C4250
    Bratislava : STU v Bratislave, 2010 . - 228 s
    ISBN 978-80-227-3398-4
    zborník
    FAI - Redakčné a zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky...)
    (17) - článok
    kniha

    kniha

  4. Amino Acid in Fresh and Preserved Agaricus Bisporus Mushrooms
    Jaworska Graźina  Bernaš E. Pogoń Krystyna Dandár Alexander ; C4250 Staruch Ladislav ; C4250 Augustín Jozef
    Nové trendy v potravinárstve : . s.121-125
    Amino acids Agaricus bisporus mushrooms freezing canning
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    článok

    článok

  5. Nutričné postavenie mäsa vo výžive
    Staruch Ladislav ; C4250  Pipek Petr Dandár Alexander ; C4250 Augustín Jozef ; C4250 Šajbidor Ján ; C4310 Surowka Krzystof Jaworska Graźina
    IX Konferencja Naukowa z cyklu: Žywnošč XXI wieku. Žywnošč wzbogacona i nutaceutyki, Krakow 2009 . s.27
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  6. Rheological properties of gelatin gels as affected by protein hydrolysates
    Surowka Krzystof  Dandár Alexander ; C4250 Staruch Ladislav ; C4250 Augustín Jozef ; C4250 Macura Rastislav Zawišlak A. Rzepka M.
    Zborník prednáškových a posterových príspevkov LABORALIM 2009 Recent progress in analytical methods of food B. Bystrica, 3.-4. 2. 2009 . s.300-304
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  7. Potravinárske pochutiny. Obsahové látky jedlých olejov, orechov, medu a ich nutričné vlastnosti
    Augustín Jozef ; C4250  Jaworska Graźina Surowka Krzystof Dandár Alexander ; C4250 Staruch Ladislav ; C4250
    Zborník prednáškových a posterových príspevkov LABORALIM 2009 Recent progress in analytical methods of food B. Bystrica, 3.-4. 2. 2009 . s.117-125
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  8. Quinoa - a review
    Jancúrová Michala ; C4250  Minarovičová Lucia ; C4250 Dandár Alexander ; C4250
    Czech Journal of Food Sciences . Vol. 27, Iss. 2 (2009), s.71-79
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  9. Adulterations of fruit juices and drinks and methodsof their detecting
    Jaworska Graźina  Walczycka Maria Dandár Alexander ; C4250
    Zborník prednáškových a posterových príspevkov LABORALIM 2009 Recent progress in analytical methods of food B. Bystrica, 3.-4. 2. 2009 . s.22-30
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  10. Spracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a medu ako potravinárskych pochutín
    Augustín Jozef ; C4250  Jaworska Graźina Surowka Krzystof Dandár Alexander ; C4250 Staruch Ladislav ; C4250 Šajbidor Ján ; C4310
    IX Konferencja Naukowa z cyklu: Žywnošč XXI wieku. Žywnošč wzbogacona i nutaceutyki, Krakow 2009 . s.34
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok