Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 202  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu35749^"
  1. Hybridné kvasinky na prípravu piva so zníženým obsahom alkoholu
    Galbáčová Tamara ; 044000  Šmogrovičová Daniela ; 044000 (škol.)
    2023
    FCHPT ; 19.06.2023 ; biotechnológie ; B-BIOT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=157073
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  2. Potenciál nesacharomycétnych kvasiniek produkovať špeciálne pivá
    Štróner Daniel ; 044000  Šmogrovičová Daniela ; 044000 (škol.)
    2023
    FCHPT ; 19.06.2023 ; biotechnológie ; B-BIOT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=165316
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  3. Výroba špeciálnych pív s využitím kvasiniek s probiotickými vlastnosťami / aut. Ján Brunner, Peter Vaštík, Samuel Herceg, Daniela Šmogrovičová
    Brunner Ján ; 040000  Vaštík Peter ; 044000 Herceg Samuel ; 040000 Šmogrovičová Daniela ; 044000
    Chémia a technológie pre život, 25. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou : . S. 157-158
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Hybridné kvasinky na prípravu piva so zníženým obsahom alkoholu / aut. Tamara Galbáčová, Peter Vaštík, Daniela Šmogrovičová
    Galbáčová Tamara ; 040000  Vaštík Peter ; 044000 Šmogrovičová Daniela ; 044000
    Chémia a technológie pre život, 25. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou : . S. 155-156
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  5. Novel Saccharomyces cerevisiae x Saccharomyces mikatae Hybrids for Non-alcoholic Beer Production / aut. Peter Vaštík, Pavol Sulo, Zuzana Rosenbergová, Tatiana Klempová, Pavel Dostálek, Daniela Šmogrovičová
    Vaštík Peter ; 044000  Sulo Pavol Rosenbergová Zuzana Klempová Tatiana ; 044000 Dostálek Pavel Šmogrovičová Daniela ; 044000
    Fermentation . Vol. 9, iss. 3 (2023), s. [1-15]
    https://www.mdpi.com/2311-5637/9/3/221
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  6. Potential of non-Saccharomyces yeast in production of non-alcoholic beer / aut. Peter Vaštík, Daniela Šmogrovičová, Pavel Dostálek
    Vaštík Peter ; 044000  Šmogrovičová Daniela ; 044000 Dostálek Pavel
    29. Pivovarsko-sladařské dny . S. 11-12
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  7. Kvasinky využiteľné na produkciu nealkoholického piva
    Melicherová Patrícia ; 044000  Šmogrovičová Daniela ; 044000 (škol.)
    2022
    FCHPT ; 21.06.2022 ; biotechnológie ; B-BIOT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=158516
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  8. Produkcia nealkoholického piva
    Hladun Roman ; 044000  Šmogrovičová Daniela ; 044000 (škol.)
    2022
    FCHPT ; 21.06.2022 ; biotechnológie ; B-BIOT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=148933
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  9. Vplyv rmutovania na obsah alkoholu a antioxidačnú aktivitu piva
    Brunner Ján ; 044000  Šmogrovičová Daniela ; 044000 (škol.)
    2022
    FCHPT ; 21.06.2022 ; biotechnológie ; B-BIOT4

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150233
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  10. Potential of non-Saccharomyces yeast to produce non-alcoholic beer / aut. Peter Vaštík, Zuzana Rosenbergová, Katarína Furdíková, Tatiana Klempová, Michal Šišmiš, Daniela Šmogrovičová
    Vaštík Peter ; 044000  Rosenbergová Zuzana Furdíková Katarína ; 044000 Klempová Tatiana ; 044000 Šišmiš Michal Šmogrovičová Daniela ; 044000
    FEMS Yeast Research . Vol. 22, iss. 1 (2022), s. [1-12], art. no.
    non-Saccharomyces yeast non-alcoholic beer fermentation low-alcoholic beer
    https://academic.oup.com/femsyr/article-abstract/22/1/foac039/6653522?redirectedFrom=fulltext
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.