Výsledky vyhľadávania

  1. DNA/SPE Biosensor for Evaluating Antioxidant Activity
    Heilerová Ľudmila  Labuda Ján ; C1180 Matulová Martina
    Euro Food Chem XIII, Macromolecules and Their Degradation Products in Food - Physiological, Analytical and Technological Aspects, 21.-23.9.2005, Hamburg, Germany . s.nestr.
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    článok

    článok

  2. Detection of interaction of oxidized lipids with DNA by electrochemical method
    Heilerová Ľudmila  Ferancová Adriana Matulová Martina
    2nd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, 2.-4.11.2005, Praha, ČR . s.60
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    článok

    článok

  3. Evaluation of antioxidants using DNA biosensor
    Labuda Ján ; C1180  Ferancová Adriana Heilerová Ľudmila Šilhár Stanislav
    Laboralim 2005, Zborník prednášok z XV. Medzinárodnej konferencie o analytických metódach v potravinárstve, v súlade s harmonizáciou legislatívy EU v dňoch 22.-23. marca 2005 v Banskej Bystrici . s.7-12
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  4. Nanostructure film modified electrodes for the preparation of DNA biosensors
    Ferancová Adriana  Heilerová Ľudmila Zima Jaroslav Barek Jiří Labuda Ján ; C1180
    2nd International Workshop, SMCBS 2005, 6.11. - 10.11.2005, Kazimierz Dolny, Poľsko . s.27
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    článok

    článok

  5. Chemical toxicity sensors based on electrochemical DNA biosensors.
    Labuda Ján ; C1180  Vaníčková Mária ; C180 Ferancová Adriana Heilerová Ľudmila
    Book of Abstracts, Internatl. Workshop on the Application of Nanotechnologies to Biosensor Development, Ispra (2004) . s.nestr.
    článok zo zborníka
    AFE - Abstrakty pozvaných príspevkov zo zahraničných konferencií
    článok

    článok

  6. Comparison of Antioxidative Activity Dta for Aqueous Extracts of Lemon Balm, Oregano, Thyme and Agrimony obtained by Conventional Methods and the DNA-Based Biosensor.
    Heilerová Ľudmila  Bučková Miriam Tarapčík Pavol ; C1180 Šilhár S. Labuda Ján ; C1180
    Czech Journal of Food Sciences . 21 (2004), s.78-84
    článok z periodika
    ADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
    článok

    článok

  7. Anti/pro-oxidant properties of selected standard chemicals and tea extracts investigated by DNA-based electrochemical biosensor.
    Ferancová Adriana  Heilerová Ľudmila Korgová Elena ; C180 Šilhár Stanislav Štepánek I. Labuda Ján ; C1180
    European Food Research and Technology . 219 (2004), s.nestr.
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  8. Evaluation of redox properties and anti-/prooxidant effects of selected flavonoids by DNA-based electrochemical biosensor
    Labuda Ján ; C1180  Bučková Miriam Heilerová Ľudmila Šilhár S. Štepánek I.
    ERROR Konverze - Nevyplneno 245 . 376 (2003), s.168-173
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  9. Evaluation of antioxidative and prooxidative properties of flavonoids using DNA biosensors
    Bučková Miriam  Heilerová Ľudmila Šilhár S. Labuda Ján ; C1180
    Chemické listy . 96/3 (2002), s.467
    článok z periodika
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    článok

    článok

  10. Využitie biosenzorov na hodnotenie oxidačného stavu potravín
    Heilerová Ľudmila  Labuda Ján ; C1180
    Výživa a potraviny pre tretie tisícročie : . s.140-141
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    článok

    článok