Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 150  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu59698^"
  1. Kvalitatívne znaky sektov z Malokarpatskej vinohradníckej oblasti
    Trnovský Jakub ; 044000  Malík Fedor ; 044000 (škol.)
    2018
    FCHPT ; 28.05.2018 ; 5.2.25. biotechnológie ; I-BIOTE

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=136466
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  2. Čistá kultúra kvasiniek vs. originalita vína
    Ďurčanská Katarína ; 044000  Malík Fedor ; 044310 (škol.)
    2018
    FCHPT ; 21.08.2018 ; 5.2.25. biotechnológie ; D-BIOT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=67291
    dizertačná práca
    kniha

    kniha

  3. New strains Saccharomyces cerevisiae isolated from two dofferent Slovak winegrowing regions / aut. Katarína Ďurčanská, Lucia Bajnociová, Petra Olejníková, Fedor Malík, Katarína Furdíková
    Ďurčanská Katarína ; 044000  Muchová Lucia ; 044000 Olejníková Petra ; 043000 Malík Fedor ; 044000 Furdíková Katarína ; 044000
    44th Annual Conference on Yeast, May 2-5 2017, Smolenice, Slovakia : . S. 56
    víno kvasinky MALDI-TOF
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Investigation of volatile profile of varietal Gewürztraminer wines using two-dimensional gas chromatography / aut. Katarína Furdíková, Lucia Bajnociová, Fedor Malík, Ivan Špánik
    Furdíková Katarína ; 044000  Muchová Lucia ; 044000 Malík Fedor ; 044000 Špánik Ivan ; 041000
    Journal of Food and Nutrition Research : . Vol. 56, iss.1 (2017), s. 73-85
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  5. Abecedarium vini / aut. Fedor Malík, Katarína Furdíková, Tibor Ruman, Fedor ml Malík, Peter Cpin
    Malík Fedor ; 044000  Furdíková Katarína ; 044000 Ruman Tibor Malík Fedor ml. Cpin Peter
    1. vyd.
    Bratislava Fedor Malík & syn 2017 . - 320 s.
    ISBN 978-80970863-3-6
    monografia
    BAB - Odborné monografie vydané v domácich vydavateľstvách
    O1 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako celok
    Abecedarium vini

    kniha

  6. Estery - súčasť primárnej a sekundárnej arómy hroznového vína / aut. Katarína Furdíková, Lucia Bajnociová, Tereza Drtilová, Fedor Malík, Ivan Špánik
    Furdíková Katarína ; 044000  Bajnociová Lucia ; 044000 Drtilová Tereza ; 040000 Malík Fedor ; 044000 Špánik Ivan ; 041000
    Vinič a víno . Roč. 6, č. 6 (2016), s. 198, príloha 1-3
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  7. Vyššie alkoholy ako súčasť primárnej a sekundárnej arómy hroznového vína / aut. Katarína Furdíková, Lucia Bajnociová, Katarína Makyšová, Fedor Malík, Ivan Špánik
    Furdíková Katarína ; 044000  Bajnociová Lucia ; 044000 Makyšová Katarína ; 041000 Malík Fedor ; 044000 Špánik Ivan ; 041000
    Vinič a víno . Roč. 16, č. 4 (2016), s. 123-126
    víno profil GCxGC
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  8. Cesty k originalite hroznového vína / aut. Fedor Malík, Katarína Furdíková
    Malík Fedor ; 044310  Furdíková Katarína ; 044310
    Vinič a víno . Roč. 15, č. 1 (2015), s. 21-23
    víno originalita
    článok z periodika
    BDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
    O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  9. Vplyv teploty na extrakciu fenolových zlúčenín počas macerácie hrozna odrody André / aut. Jozef Ševcech, Ľubica Vicenová, Katarína Furdíková, Fedor Malík
    Ševcech Jozef ; 044310  Vicenová Ľubica ; 044310 Furdíková Katarína ; 044310 Malík Fedor ; 044310
    Vinič a víno . Roč. 15, č. 1 (2015), s. príloha 7-8, 19
    víno macerácia André
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  10. Influence of Thermal Treatment on Polyphenol Extraction of Wine cv. Andre / Jozef Sevcech, Lubica Vicenova, Katarina Furdikova, Fedor Malik
    Ševcech Jozef ; 044000  Vicenová Ľubica ; 044000 Furdíková Katarína ; 044000 Malík Fedor ; 044000
    PRAGUE CZECH ACADEMY AGRICULTURAL SCIENCES 2015
    Czech Journal of Food Sciences / . Vol. 33, iss. 1 (2015), s. 91-96
    ISSN 1212-1800
    PINOT-NOIR WINES * RED WINES * PHENOLIC COMPOSITION * COLOR * MACERATION
    http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000351653300015
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.