Výsledky vyhľadávania
- Kvalitatívne znaky sektov z Malokarpatskej vinohradníckej oblasti
Trnovský Jakub ; 044000 Malík Fedor ; 044000 (škol.)
2018
FCHPT ; 28.05.2018 ; 5.2.25. biotechnológie ; I-BIOTE
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=136466
diplomová práca - Čistá kultúra kvasiniek vs. originalita vína
Ďurčanská Katarína ; 044000 Malík Fedor ; 044310 (škol.)
2018
FCHPT ; 21.08.2018 ; 5.2.25. biotechnológie ; D-BIOT
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=67291
dizertačná práca - New strains Saccharomyces cerevisiae isolated from two dofferent Slovak winegrowing regions / aut. Katarína Ďurčanská, Lucia Bajnociová, Petra Olejníková, Fedor Malík, Katarína Furdíková
Ďurčanská Katarína ; 044000 Muchová Lucia ; 044000 Olejníková Petra ; 043000 Malík Fedor ; 044000 Furdíková Katarína ; 044000
44th Annual Conference on Yeast, May 2-5 2017, Smolenice, Slovakia : . S. 56
víno kvasinky MALDI-TOF
článok zo zborníka
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Investigation of volatile profile of varietal Gewürztraminer wines using two-dimensional gas chromatography / aut. Katarína Furdíková, Lucia Bajnociová, Fedor Malík, Ivan Špánik
Furdíková Katarína ; 044000 Muchová Lucia ; 044000 Malík Fedor ; 044000 Špánik Ivan ; 041000
Journal of Food and Nutrition Research : . Vol. 56, iss.1 (2017), s. 73-85
článok z periodika
ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Abecedarium vini / aut. Fedor Malík, Katarína Furdíková, Tibor Ruman, Fedor ml Malík, Peter Cpin
Malík Fedor ; 044000 Furdíková Katarína ; 044000 Ruman Tibor Malík Fedor ml. Cpin Peter
1. vyd.
Bratislava Fedor Malík & syn 2017 . - 320 s.
ISBN 978-80970863-3-6
monografia
BAB - Odborné monografie vydané v domácich vydavateľstvách
O1 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako celok - Estery - súčasť primárnej a sekundárnej arómy hroznového vína / aut. Katarína Furdíková, Lucia Bajnociová, Tereza Drtilová, Fedor Malík, Ivan Špánik
Furdíková Katarína ; 044000 Bajnociová Lucia ; 044000 Drtilová Tereza ; 040000 Malík Fedor ; 044000 Špánik Ivan ; 041000
Vinič a víno . Roč. 6, č. 6 (2016), s. 198, príloha 1-3
článok z periodika
ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Vyššie alkoholy ako súčasť primárnej a sekundárnej arómy hroznového vína / aut. Katarína Furdíková, Lucia Bajnociová, Katarína Makyšová, Fedor Malík, Ivan Špánik
Furdíková Katarína ; 044000 Bajnociová Lucia ; 044000 Makyšová Katarína ; 041000 Malík Fedor ; 044000 Špánik Ivan ; 041000
Vinič a víno . Roč. 16, č. 4 (2016), s. 123-126
víno profil GCxGC
článok z periodika
ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Cesty k originalite hroznového vína / aut. Fedor Malík, Katarína Furdíková
Malík Fedor ; 044310 Furdíková Katarína ; 044310
Vinič a víno . Roč. 15, č. 1 (2015), s. 21-23
víno originalita
článok z periodika
BDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu - Vplyv teploty na extrakciu fenolových zlúčenín počas macerácie hrozna odrody André / aut. Jozef Ševcech, Ľubica Vicenová, Katarína Furdíková, Fedor Malík
Ševcech Jozef ; 044310 Vicenová Ľubica ; 044310 Furdíková Katarína ; 044310 Malík Fedor ; 044310
Vinič a víno . Roč. 15, č. 1 (2015), s. príloha 7-8, 19
víno macerácia André
článok z periodika
ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Influence of Thermal Treatment on Polyphenol Extraction of Wine cv. Andre / Jozef Sevcech, Lubica Vicenova, Katarina Furdikova, Fedor Malik
Ševcech Jozef ; 044000 Vicenová Ľubica ; 044000 Furdíková Katarína ; 044000 Malík Fedor ; 044000
PRAGUE CZECH ACADEMY AGRICULTURAL SCIENCES 2015
Czech Journal of Food Sciences / . Vol. 33, iss. 1 (2015), s. 91-96
ISSN 1212-1800
PINOT-NOIR WINES * RED WINES * PHENOLIC COMPOSITION * COLOR * MACERATION
http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000351653300015
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu