Výsledky vyhľadávania
- Application of texture profile analysis for evaluation of baked rolls produced from slovak wheat varieties / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Ladislav Staruch
Holkovičová Tatiana ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250
Bezpečnosť a kvalita potravín . S. 286-289
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Hodnotenie inovovaných vegánskych výrobkov na báze hrachu / aut. Ladislav Staruch, Zlatica Kohajdová, Tatiana Holkovičová, Magdaléna Takáčová
Staruch Ladislav ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Holkovičová Tatiana ; 40250 Takáčová Magdaléna
Bezpečnosť a kvalita potravín . S. 348-353
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Chemické zloženie vybraných druhov diviny
Riečanová Rebeka ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250 (škol.)
2023
FCHPT ; 30.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=170241
diplomová práca - Senzorické a fyzikálno-chemické hodnotenie hovädzích steakov dostupných na slovenskom trhu
Brezányová Lucia ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250 (škol.)
2023
FCHPT ; 29.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169627
diplomová práca - Porovnanie kvality vybraných fermentovaných mäsových výrobkov na slovenskom trhu
Vasičkaninová Soňa ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250 (škol.)
2023
FCHPT ; 30.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169641
diplomová práca - Porovnanie kvality mäsových výrobkov z veľkovýroby a z rodinnej farmy
Ďurka Ervín ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250 (škol.)
2023
FCHPT ; 20.06.2023 ; potravinárstvo ; B-POVYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=162384
bakalárska práca - Nutri-score vybraných mäsových výrobkov
Ondáková Simona ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250 (škol.)
2022
FCHPT ; 30.05.2022 ; potravinárstvo ; I-POHYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=163674
diplomová práca - Hodnotenie inovovaných vegánskych výrobkov na báze hrachu
Takáčová Magdaléna ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250 (škol.)
2022
FCHPT ; 30.05.2022 ; potravinárstvo ; I-POHYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=163764
diplomová práca - Porovnanie nutričných parametrov tepelne neopracovaných mäsových výrobkov
Nguyenová Sára ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250 (škol.)
2022
FCHPT ; 20.06.2022 ; potravinárstvo ; B-POVYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=171524
bakalárska práca - Vývoj indikátorov metabolického syndrómu - predikcia jeho závažných klinických jednotiek / aut. Igo Kajaba, Mária Belovičová, Ladislav Staruch, Eva Hybenová, Jana Babjaková, Stanislav Sekretár
Kajaba Igo Belovičová Mária Staruch Ladislav ; 040250 Hybenová Eva ; 040270 Babjaková Jana Sekretár Stanislav ; 040250
Zborník vedeckých prác - Dni praktickej obezitológie a metabolického syndrómu 2021 . S. 165-188
článok zo zborníka
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka