Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 376  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu59858^"
  1. Application of texture profile analysis for evaluation of baked rolls produced from slovak wheat varieties / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Ladislav Staruch
    Holkovičová Tatiana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250
    Bezpečnosť a kvalita potravín . S. 286-289
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Hodnotenie inovovaných vegánskych výrobkov na báze hrachu / aut. Ladislav Staruch, Zlatica Kohajdová, Tatiana Holkovičová, Magdaléna Takáčová
    Staruch Ladislav ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Holkovičová Tatiana ; 40250 Takáčová Magdaléna
    Bezpečnosť a kvalita potravín . S. 348-353
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Chemické zloženie vybraných druhov diviny
    Riečanová Rebeka ; 040250  Staruch Ladislav ; 040250 (škol.)
    2023
    FCHPT ; 30.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=170241
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  4. Senzorické a fyzikálno-chemické hodnotenie hovädzích steakov dostupných na slovenskom trhu
    Brezányová Lucia ; 040250  Staruch Ladislav ; 040250 (škol.)
    2023
    FCHPT ; 29.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169627
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  5. Porovnanie kvality vybraných fermentovaných mäsových výrobkov na slovenskom trhu
    Vasičkaninová Soňa ; 040250  Staruch Ladislav ; 040250 (škol.)
    2023
    FCHPT ; 30.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169641
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  6. Porovnanie kvality mäsových výrobkov z veľkovýroby a z rodinnej farmy
    Ďurka Ervín ; 040250  Staruch Ladislav ; 040250 (škol.)
    2023
    FCHPT ; 20.06.2023 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=162384
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  7. Nutri-score vybraných mäsových výrobkov
    Ondáková Simona ; 040250  Staruch Ladislav ; 040250 (škol.)
    2022
    FCHPT ; 30.05.2022 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=163674
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  8. Hodnotenie inovovaných vegánskych výrobkov na báze hrachu
    Takáčová Magdaléna ; 040250  Staruch Ladislav ; 040250 (škol.)
    2022
    FCHPT ; 30.05.2022 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=163764
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  9. Porovnanie nutričných parametrov tepelne neopracovaných mäsových výrobkov
    Nguyenová Sára ; 040250  Staruch Ladislav ; 040250 (škol.)
    2022
    FCHPT ; 20.06.2022 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=171524
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  10. Vývoj indikátorov metabolického syndrómu - predikcia jeho závažných klinických jednotiek / aut. Igo Kajaba, Mária Belovičová, Ladislav Staruch, Eva Hybenová, Jana Babjaková, Stanislav Sekretár
    Kajaba Igo  Belovičová Mária Staruch Ladislav ; 040250 Hybenová Eva ; 040270 Babjaková Jana Sekretár Stanislav ; 040250
    Zborník vedeckých prác - Dni praktickej obezitológie a metabolického syndrómu 2021 . S. 165-188
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.