Výsledky vyhľadávania
- Properties of Cereal Beta-Glucan Hydrocolloids and their Effect on Bread and Ketchup Parameters
Havrlentová Michaela Petruláková Zuzana Burgárová Alena Gavurníková Soňa Červená Viera Šturdík Ernest ; C3360 Kraic Ján Žofajová Lívia
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences . Vol. 63, No. 2 (2013), s.79-86
článok z periodika
ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Kyslomliečne baktérie v slovenských kvasoch a ich využitie pri výrobe pekárskych výrobkov
Hybenová Eva ; C3360 Petruláková Zuzana Gereková Petra Simonidesová Dagmar Kocková Monika ; C3360 Mikulajová Anna ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
Prírodné látky v prevencii ochorení. Zborník vybraných vedeckých prác z konferencie, 15.-16.máj 2013, Pezinok [elektronický zdroj] . s.CD-ROM, s. 99-109
kyslomliečne baktérie pekárske výrobky kvasy
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Cereal beta-glucans and their Significance for the Preparation of Functional Foods - A Review
Havrlentová Michaela Petruláková Zuzana Burgárová Alena Gago František Hlinková Andrea Šturdík Ernest ; C3360
Czech Journal of Food Sciences . Vol. 29, Iss. 1 (2011), s.1-14
cereals oats beta-glucans fibres functional food health benefit application
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Importance of lactobacilli for bread-making industry
Gereková Petra Petruláková Zuzana Šturdík Ernest ; C3360
Acta Chimica Slovaca . Vol. 4, No. 2 (2011), s.118-135
bread fermentation lactic acid bacteria sourdough starter cultures
článok z periodika
ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - The impact of wheat bran, barley beta-D-glucan and lactobacilli starter culture addition on glucose and insulin response
Mikušová Lucia ; C3360 Ukropcová Dana Krivošíková Zora Holubková Andrea ; C3360 Gereková Petra Kocková Monika ; C3360 Petruláková Zuzana Šturdík Ernest ; C3360 Valachovičová Martina Mikuš Ľubomír
Applied Natural Sciences 2011, Book of Abstracts, Papiernička - Častá, October 5 - 7 . s.88
bread barley beta-glucan lactobacilli glucose insulin
článok zo zborníka
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Evaluation of fermentation properties of lactic acid bacteria isolated from sourdough
Kocková Monika ; C3360 Gereková Petra Petruláková Zuzana Hybenová Eva ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
Acta Chimica Slovaca . Vol. 4, No. 2 (2011), s.78-87
bread fermentation lactic acid bacteria sourdough
článok z periodika
ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - The impact of wheat bran, cereal beta-D-glucan and lactobacilli starter culture addition on glucose and insulin response
Mikušová Lucia ; C3360 Ukropcová Dana Krivošíková Zora Gereková Petra Kocková Monika ; C3360 Petruláková Zuzana Šturdík Ernest ; C3360 Valachovičová Martina Holubková Andrea ; C3360 Vajdák Marek Mikuš Ľubomír
Applied Natural Sciences 2011 : . s.272-276
bread barley beta-glucan lactobacilli glucose insulin
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Effect of white-rye bread with enhanced fibre and antioxidant content on glycemic response
Mikušová Lucia ; C3360 Petruláková Zuzana Valachovičová Martina Duchoňová Lenka Mošovská Silvia ; C3360 Brindzová Lucia Staruch Ladislav ; C4250 Šturdík Ernest ; C3360
5th International Congress Flour - Bread 09 . s.508-515
článok zo zborníka
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Lactobacilli as natural bread preservatives
Petruláková Zuzana Hybenová Eva ; C3360 Gereková Petra Kocková Monika ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
5th International Congress Flour - Bread 09 . s.409-415
sourdough lactobacilli antimicrobial activity bread staling
článok zo zborníka
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Design of starter cultures for preparation of sourdough
Gereková Petra Hybenová Eva ; C3360 Petruláková Zuzana Kocková Monika ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
5th International Congress Flour - Bread 09 . s.354-360
sourdough starter cultures lactobacilli bread
článok zo zborníka
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka