Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 25  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu72458^"
  1. Properties of Cereal Beta-Glucan Hydrocolloids and their Effect on Bread and Ketchup Parameters
    Havrlentová Michaela  Petruláková Zuzana Burgárová Alena Gavurníková Soňa Červená Viera Šturdík Ernest ; C3360 Kraic Ján Žofajová Lívia
    Polish Journal of Food and Nutrition Sciences . Vol. 63, No. 2 (2013), s.79-86
    článok z periodika
    ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Kyslomliečne baktérie v slovenských kvasoch a ich využitie pri výrobe pekárskych výrobkov
    Hybenová Eva ; C3360  Petruláková Zuzana Gereková Petra Simonidesová Dagmar Kocková Monika ; C3360 Mikulajová Anna ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
    Prírodné látky v prevencii ochorení. Zborník vybraných vedeckých prác z konferencie, 15.-16.máj 2013, Pezinok [elektronický zdroj] . s.CD-ROM, s. 99-109
    kyslomliečne baktérie pekárske výrobky kvasy
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Cereal beta-glucans and their Significance for the Preparation of Functional Foods - A Review
    Havrlentová Michaela  Petruláková Zuzana Burgárová Alena Gago František Hlinková Andrea Šturdík Ernest ; C3360
    Czech Journal of Food Sciences . Vol. 29, Iss. 1 (2011), s.1-14
    cereals oats beta-glucans fibres functional food health benefit application
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  4. Importance of lactobacilli for bread-making industry
    Gereková Petra  Petruláková Zuzana Šturdík Ernest ; C3360
    Acta Chimica Slovaca . Vol. 4, No. 2 (2011), s.118-135
    bread fermentation lactic acid bacteria sourdough starter cultures
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  5. The impact of wheat bran, barley beta-D-glucan and lactobacilli starter culture addition on glucose and insulin response
    Mikušová Lucia ; C3360  Ukropcová Dana Krivošíková Zora Holubková Andrea ; C3360 Gereková Petra Kocková Monika ; C3360 Petruláková Zuzana Šturdík Ernest ; C3360 Valachovičová Martina Mikuš Ľubomír
    Applied Natural Sciences 2011, Book of Abstracts, Papiernička - Častá, October 5 - 7 . s.88
    bread barley beta-glucan lactobacilli glucose insulin
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Evaluation of fermentation properties of lactic acid bacteria isolated from sourdough
    Kocková Monika ; C3360  Gereková Petra Petruláková Zuzana Hybenová Eva ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
    Acta Chimica Slovaca . Vol. 4, No. 2 (2011), s.78-87
    bread fermentation lactic acid bacteria sourdough
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  7. The impact of wheat bran, cereal beta-D-glucan and lactobacilli starter culture addition on glucose and insulin response
    Mikušová Lucia ; C3360  Ukropcová Dana Krivošíková Zora Gereková Petra Kocková Monika ; C3360 Petruláková Zuzana Šturdík Ernest ; C3360 Valachovičová Martina Holubková Andrea ; C3360 Vajdák Marek Mikuš Ľubomír
    Applied Natural Sciences 2011 : . s.272-276
    bread barley beta-glucan lactobacilli glucose insulin
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  8. Effect of white-rye bread with enhanced fibre and antioxidant content on glycemic response
    Mikušová Lucia ; C3360  Petruláková Zuzana Valachovičová Martina Duchoňová Lenka Mošovská Silvia ; C3360 Brindzová Lucia Staruch Ladislav ; C4250 Šturdík Ernest ; C3360
    5th International Congress Flour - Bread 09 . s.508-515
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  9. Lactobacilli as natural bread preservatives
    Petruláková Zuzana  Hybenová Eva ; C3360 Gereková Petra Kocková Monika ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
    5th International Congress Flour - Bread 09 . s.409-415
    sourdough lactobacilli antimicrobial activity bread staling
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  10. Design of starter cultures for preparation of sourdough
    Gereková Petra  Hybenová Eva ; C3360 Petruláková Zuzana Kocková Monika ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
    5th International Congress Flour - Bread 09 . s.354-360
    sourdough starter cultures lactobacilli bread
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.