Výsledky vyhľadávania

  1. Hodnotenie rizika mikrobiálnej kontaminácie potravín typu „sushi“ a potravín obsahujúcich plody mora
    Birošová Lucia ; 040270  Sirotná Zuzana
    1. vyd.
    Bratislava, Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019, . - 35 s
    ISBN 978-80-89738-20-5
    http://mpsr.sk/index.php?navID=525&navID2=525&sID=40&id=14919&start
    GHG - Práce zverejnené na internete
    kniha

    kniha

  2. Mikrobiológia vody a životného prostredia 2018, 12.-14. 9. 2018, Tatranská Lomnica : Zborník prednášok a posterov
    Sirotná, Zuzana (rec.) Prokšová, Miloslava (rec.) Cíchová, Marianna (rec.)
    Mikrobiológia vody a životného prostredia 2018 12.-14. 9. 2018 Tatranská Lomnica
    1. vyd.
    Bratislava, Praha Československá spoločnosť mikrobiologická 2018
    ISBN 978-80-971422-8-5
    zborník
    (3) - článok
    kniha

    kniha

  3. Hodnotenie rizika mikrobiálnej kontaminácie – čerstvé ovocné a zeleninové šťavy, šaláty elektronický zdroj / aut. Lucia Birošová, Zuzana Sirotná
    Birošová Lucia ; 040270  Sirotná Zuzana
    1. vyd.
    Bratislava Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR 2018 . - 29 s.
    ISBN 978-80-89738-17-5
    výskumná správa
    AGI - Správy o vyriešených vedeckovýskumných úlohách
    kniha

    kniha

  4. Možnosti zvýšenia biologickej hodnoty mäsových výrobkov ušľachtilou kultúrou probiotických baktérií / aut. Ladislav Staruch, Igo Kajaba, Zuzana Sirotná
    Staruch Ladislav ; 040250  Kajaba Igo Sirotná Zuzana
    Lekársky obzor . Roč. 66, č. 2 (2017), s. 66-71
    článok zo zborníka
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    článok

    článok

  5. Potenciál využitia probiotických kultúr pri výrobe fermentovaných mäsových výrobkov / aut. Ladislav Staruch, Zuzana Sirotná
    Staruch Ladislav ; 040250  Sirotná Zuzana
    Maso . Roč. 27, č. 1 (2016), s. 41-45
    fermentované mäsové výrobky probiotika výživové a zdravotné tvrdenia
    článok zo zborníka
    ADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
    článok

    článok

  6. Vplyv faktorov prostredia na produkciu stafylokokových enterotoxínov
    Medveďová Alžbeta ; C3360  Studeničová Adriana ; C3360 Ferenčíková Veronika ; C3360 Sirotná Zuzana Gičová Anna
    Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca. Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie, Bratislava, 3.-4. november 2014 . s. 58
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    článok

    článok

  7. Nové štúdie o vplyve probiotických kultúr na zdravie konzumenta - ich reálny vedecký základ a možný dopad
    Staruch Ladislav ; C4250  Mati Marcel ; C4250 Syčová Milada ; C4250 Jančovičová Jana ; C4250 Jaworska Graźina Sirotná Zuzana
    Laboralim 2012 - Zborník vedeckých prác : . s.251-255
    probiotics starter cultures probiotic milk products fermented meat products
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    článok

    článok

  8. Benefity fermentovaných mäsových výrobkov s prídavkom probiotických mikroorganizmov
    Staruch Ladislav ; C4250  Mati Marcel ; C4250 Sirotná Zuzana
    Bezpečnosť a kontrola potravín, Zborník prác z IX. medzinárodnej vedeckej konferencie, 28.-29.marec 2012, Nitra . s.201-204
    fermented meat products probiotic cultures health effect
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  9. The influence of specific probiotic cultures on production quality of fermented meat products
    Pipek Petr  Sirotná Zuzana Staruch Ladislav ; C4250
    Folia veterinaria . Roč. 55, č. 2 (2011), s.50-52
    fermented meat products probiotics rosemary starter cultures
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    článok

    článok

  10. Probiotické kultúry a ich vplyv na produkciu a kvalitu FMV
    Staruch Ladislav ; C4250  Pipek Petr Sirotná Zuzana
    Hygiena Alimentorum XXXII, Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita, 11.-13. máj, 2011, Štrbské Pleso . s.41-44
    probiotics starter cultures fermented meat products
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok