Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 33  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu808^"
  1. Hodnotenie rizika mikrobiálnej kontaminácie potravín typu „sushi“ a potravín obsahujúcich plody mora
    Birošová Lucia ; 040270  Sirotná Zuzana
    1. vyd.
    Bratislava, Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019, . - 35 s
    ISBN 978-80-89738-20-5
    http://mpsr.sk/index.php?navID=525&navID2=525&sID=40&id=14919&start
    GHG - Práce zverejnené na internete
    I1 - Iný výstup publikačnej činnosti ako celok
    kniha

    kniha

  2. Hodnotenie rizika mikrobiálnej kontaminácie – čerstvé ovocné a zeleninové šťavy, šaláty elektronický zdroj / aut. Lucia Birošová, Zuzana Sirotná
    Birošová Lucia ; 040270  Sirotná Zuzana
    1. vyd.
    Bratislava Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR 2018 . - 29 s.
    ISBN 978-80-89738-17-5
    výskumná správa
    AGI - Správy o vyriešených vedeckovýskumných úlohách
    I1 - Iný výstup publikačnej činnosti ako celok
    kniha

    kniha

  3. Mikrobiológia vody a životného prostredia 2018, 12.-14. 9. 2018, Tatranská Lomnica : Zborník prednášok a posterov
    Sirotná, Zuzana (rec.) Prokšová, Miloslava (rec.) Cíchová, Marianna (rec.)
    Mikrobiológia vody a životného prostredia 2018 12.-14. 9. 2018 Tatranská Lomnica
    1. vyd.
    Bratislava, Praha Československá spoločnosť mikrobiologická 2018
    ISBN 978-80-971422-8-5
    zborník
    (3) - článok
    kniha

    kniha

  4. Možnosti zvýšenia biologickej hodnoty mäsových výrobkov ušľachtilou kultúrou probiotických baktérií / aut. Ladislav Staruch, Igo Kajaba, Zuzana Sirotná
    Staruch Ladislav ; 040250  Kajaba Igo Sirotná Zuzana
    Lekársky obzor . Roč. 66, č. 2 (2017), s. 66-71
    článok zo zborníka
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  5. Potenciál využitia probiotických kultúr pri výrobe fermentovaných mäsových výrobkov / aut. Ladislav Staruch, Zuzana Sirotná
    Staruch Ladislav ; 040250  Sirotná Zuzana
    Maso . Roč. 27, č. 1 (2016), s. 41-45
    fermentované mäsové výrobky probiotika výživové a zdravotné tvrdenia
    článok zo zborníka
    ADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  6. Vplyv faktorov prostredia na produkciu stafylokokových enterotoxínov
    Medveďová Alžbeta ; C3360  Studeničová Adriana ; C3360 Ferenčíková Veronika ; C3360 Sirotná Zuzana Gičová Anna
    Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca. Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie, Bratislava, 3.-4. november 2014 . s. 58
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  7. Nové štúdie o vplyve probiotických kultúr na zdravie konzumenta - ich reálny vedecký základ a možný dopad
    Staruch Ladislav ; C4250  Mati Marcel ; C4250 Syčová Milada ; C4250 Jančovičová Jana ; C4250 Jaworska Graźina Sirotná Zuzana
    Laboralim 2012 - Zborník vedeckých prác : . s.251-255
    probiotics starter cultures probiotic milk products fermented meat products
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  8. Benefity fermentovaných mäsových výrobkov s prídavkom probiotických mikroorganizmov
    Staruch Ladislav ; C4250  Mati Marcel ; C4250 Sirotná Zuzana
    Bezpečnosť a kontrola potravín, Zborník prác z IX. medzinárodnej vedeckej konferencie, 28.-29.marec 2012, Nitra . s.201-204
    fermented meat products probiotic cultures health effect
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  9. Probiotické kultúry a ich vplyv na produkciu a kvalitu FMV
    Staruch Ladislav ; C4250  Pipek Petr Sirotná Zuzana
    Hygiena Alimentorum XXXII, Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita, 11.-13. máj, 2011, Štrbské Pleso . s.41-44
    probiotics starter cultures fermented meat products
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  10. The influence of specific probiotic cultures on production quality of fermented meat products
    Pipek Petr  Sirotná Zuzana Staruch Ladislav ; C4250
    Folia veterinaria . Roč. 55, č. 2 (2011), s.50-52
    fermented meat products probiotics rosemary starter cultures
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.