Výsledky vyhľadávania
- Hodnotenie rizika mikrobiálnej kontaminácie potravín typu „sushi“ a potravín obsahujúcich plody mora
Birošová Lucia ; 040270 Sirotná Zuzana
1. vyd.
Bratislava, Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019, . - 35 s
ISBN 978-80-89738-20-5
http://mpsr.sk/index.php?navID=525&navID2=525&sID=40&id=14919&start
GHG - Práce zverejnené na internete
I1 - Iný výstup publikačnej činnosti ako celok - Hodnotenie rizika mikrobiálnej kontaminácie – čerstvé ovocné a zeleninové šťavy, šaláty elektronický zdroj / aut. Lucia Birošová, Zuzana Sirotná
Birošová Lucia ; 040270 Sirotná Zuzana
1. vyd.
Bratislava Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR 2018 . - 29 s.
ISBN 978-80-89738-17-5
výskumná správa
AGI - Správy o vyriešených vedeckovýskumných úlohách
I1 - Iný výstup publikačnej činnosti ako celok - Mikrobiológia vody a životného prostredia 2018, 12.-14. 9. 2018, Tatranská Lomnica : Zborník prednášok a posterov
Sirotná, Zuzana (rec.) Prokšová, Miloslava (rec.) Cíchová, Marianna (rec.)
Mikrobiológia vody a životného prostredia 2018 12.-14. 9. 2018 Tatranská Lomnica
1. vyd.
Bratislava, Praha Československá spoločnosť mikrobiologická 2018
ISBN 978-80-971422-8-5
zborník
(3) - článok - Možnosti zvýšenia biologickej hodnoty mäsových výrobkov ušľachtilou kultúrou probiotických baktérií / aut. Ladislav Staruch, Igo Kajaba, Zuzana Sirotná
Staruch Ladislav ; 040250 Kajaba Igo Sirotná Zuzana
Lekársky obzor . Roč. 66, č. 2 (2017), s. 66-71
článok zo zborníka
ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Potenciál využitia probiotických kultúr pri výrobe fermentovaných mäsových výrobkov / aut. Ladislav Staruch, Zuzana Sirotná
Staruch Ladislav ; 040250 Sirotná Zuzana
Maso . Roč. 27, č. 1 (2016), s. 41-45
fermentované mäsové výrobky probiotika výživové a zdravotné tvrdenia
článok zo zborníka
ADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Vplyv faktorov prostredia na produkciu stafylokokových enterotoxínov
Medveďová Alžbeta ; C3360 Studeničová Adriana ; C3360 Ferenčíková Veronika ; C3360 Sirotná Zuzana Gičová Anna
Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca. Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie, Bratislava, 3.-4. november 2014 . s. 58
článok zo zborníka
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Nové štúdie o vplyve probiotických kultúr na zdravie konzumenta - ich reálny vedecký základ a možný dopad
Staruch Ladislav ; C4250 Mati Marcel ; C4250 Syčová Milada ; C4250 Jančovičová Jana ; C4250 Jaworska Graźina Sirotná Zuzana
Laboralim 2012 - Zborník vedeckých prác : . s.251-255
probiotics starter cultures probiotic milk products fermented meat products
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Benefity fermentovaných mäsových výrobkov s prídavkom probiotických mikroorganizmov
Staruch Ladislav ; C4250 Mati Marcel ; C4250 Sirotná Zuzana
Bezpečnosť a kontrola potravín, Zborník prác z IX. medzinárodnej vedeckej konferencie, 28.-29.marec 2012, Nitra . s.201-204
fermented meat products probiotic cultures health effect
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Probiotické kultúry a ich vplyv na produkciu a kvalitu FMV
Staruch Ladislav ; C4250 Pipek Petr Sirotná Zuzana
Hygiena Alimentorum XXXII, Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita, 11.-13. máj, 2011, Štrbské Pleso . s.41-44
probiotics starter cultures fermented meat products
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - The influence of specific probiotic cultures on production quality of fermented meat products
Pipek Petr Sirotná Zuzana Staruch Ladislav ; C4250
Folia veterinaria . Roč. 55, č. 2 (2011), s.50-52
fermented meat products probiotics rosemary starter cultures
článok z periodika
ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu