Výsledky vyhľadávania
- Stav mikrobiálnej rezistencie v Slovenskej republike / aut. Zuzana Bírošová, Petra Gereková, Daniela Hubayová, Lucia Birošová, Alžbeta Medveďová, Mária Avdičová, Marta Bedriová
Bírošová Zuzana Gereková Petra Hubayová Daniela Birošová Lucia ; 040270 Medveďová Alžbeta ; 040270
Hygiena Alimentorum XXXVIII : Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17.-19. mája 2017, Štrbské Pleso : . S. 104-109
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Genotypic Variation in Nutritive and Bioactive Composition of Foxtail Millet / aut. A Mikulajova, D Sediva, M Certik, P Gerekova, K Nemeth, E Hybenova
Mikulajová Anna ; 043360 Šedivá Dominika Čertík Milan ; 044000 Gereková Petra Németh Kitti Hybenová Eva ; 040270
BUDAPEST AKADEMIAI KIADO RT 2017
Cereal Research Communications : . Vol. 45, iss. 3 (2017), s. 442-455
ANTIOXIDANT ACTIVITY * ANTIMICROBIAL ACTIVITIES * PHENOLIC-COMPOUNDS * EXTRACTS * FRACTIONS * PROFILES * GRAINS * ACIDS * L. * foxtail millet * nutrient * fatty acids * phenolic compounds * antioxidant activity
http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000407673200009
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Nutritional, antioxidant, and glycaemic characteristics of new functional bread
Mikušová Lucia ; C3360 Gereková Petra Kocková Monika ; C3360 Šturdík Ernest Valachovičová Martina Holubková Andrea ; C3360 Vajdák Marek Mikuš Ľubomír
Chemical Papers . Vol. 67, Iss. 3 (2013), s.284-291
bread cereal beta glucan wheat bran lactobacilli starter culture glucose insulin
článok z periodika
ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Kyslomliečne baktérie v slovenských kvasoch a ich využitie pri výrobe pekárskych výrobkov
Hybenová Eva ; C3360 Petruláková Zuzana Gereková Petra Simonidesová Dagmar Kocková Monika ; C3360 Mikulajová Anna ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
Prírodné látky v prevencii ochorení. Zborník vybraných vedeckých prác z konferencie, 15.-16.máj 2013, Pezinok [elektronický zdroj] . s.CD-ROM, s. 99-109
kyslomliečne baktérie pekárske výrobky kvasy
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Selekcia baktérií mliečneho kysnutia a kvasiniek za účelom zlepšenia technologických vlastností kvasov
Medveďová Alžbeta ; C3360 Gereková Petra Kluková Ľudmila ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
Výskum, vývoj, výroba a hodnotenie zdraviu prospešných potravín a nutraceutík : . s.80-88
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Selekcia baktérií mliečneho kysnutia a kvasiniek za účelom zlepšenia technologických vlastností kvasov
Medveďová Alžbeta ; C3360 Gereková Petra Kluková Ľudmila ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
V. vedecká konferencia Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, 8.- 9. november 2012, Nitra : . s.63
článok zo zborníka
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Interaction between lactobacilli and yeast and their impact on soundough properties
Gereková Petra Kocková Monika ; C3360 Hybenová Eva ; C3360 Brindzová Lucia Juríková Natália ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
Proceedings 6th International Congress Flour Bread ´11 and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh ´11 : . s.302-310
lactobacilli yeast sourdough fermentation starter cultures
článok zo zborníka
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - The evaluation of the growth of Lactobacillus rhamnosus GG in cereal, pseudocereal and leguminous substrates
Kocková Monika ; C3360 Gereková Petra Hybenová Eva ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
Proceedings 6th International Congress Flour Bread ´11 and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh ´11 : . s.434-441
cereals pseudocereals legumes probiotics Lb. rhamnosus GG
článok zo zborníka
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Kvalita štartovacej kultúry v závislosti od doby skladovania
Gereková Petra Kocková Monika ; C3360 Medveďová Alžbeta ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
V. vedecká konferencia Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, 8.- 9. november 2012, Nitra : . s.324-331
cereálie pseudocereálie probiotiká
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Selekcia laktobacilov a kvasiniek vhodných pre pekárenské štartovacie kultúry : Dizertačná práca
Gereková Petra Valík Ľubomír (škol.) ; C3360
Bratislava : STU v Bratislave FCHPT, 2012
dizertačná práca
DAI - Dizertačné a habilitačné práce