Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 35  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu82763^"
  1. Stav mikrobiálnej rezistencie v Slovenskej republike / aut. Zuzana Bírošová, Petra Gereková, Daniela Hubayová, Lucia Birošová, Alžbeta Medveďová, Mária Avdičová, Marta Bedriová
    Bírošová Zuzana  Gereková Petra Hubayová Daniela Birošová Lucia ; 040270 Medveďová Alžbeta ; 040270
    Hygiena Alimentorum XXXVIII : Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17.-19. mája 2017, Štrbské Pleso : . S. 104-109
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Genotypic Variation in Nutritive and Bioactive Composition of Foxtail Millet / aut. A Mikulajova, D Sediva, M Certik, P Gerekova, K Nemeth, E Hybenova
    Mikulajová Anna ; 043360  Šedivá Dominika Čertík Milan ; 044000 Gereková Petra Németh Kitti Hybenová Eva ; 040270
    BUDAPEST AKADEMIAI KIADO RT 2017
    Cereal Research Communications : . Vol. 45, iss. 3 (2017), s. 442-455

    ANTIOXIDANT ACTIVITY * ANTIMICROBIAL ACTIVITIES * PHENOLIC-COMPOUNDS * EXTRACTS * FRACTIONS * PROFILES * GRAINS * ACIDS * L. * foxtail millet * nutrient * fatty acids * phenolic compounds * antioxidant activity
    http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000407673200009
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  3. Nutritional, antioxidant, and glycaemic characteristics of new functional bread
    Mikušová Lucia ; C3360  Gereková Petra Kocková Monika ; C3360 Šturdík Ernest Valachovičová Martina Holubková Andrea ; C3360 Vajdák Marek Mikuš Ľubomír
    Chemical Papers . Vol. 67, Iss. 3 (2013), s.284-291
    bread cereal beta glucan wheat bran lactobacilli starter culture glucose insulin
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  4. Kyslomliečne baktérie v slovenských kvasoch a ich využitie pri výrobe pekárskych výrobkov
    Hybenová Eva ; C3360  Petruláková Zuzana Gereková Petra Simonidesová Dagmar Kocková Monika ; C3360 Mikulajová Anna ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
    Prírodné látky v prevencii ochorení. Zborník vybraných vedeckých prác z konferencie, 15.-16.máj 2013, Pezinok [elektronický zdroj] . s.CD-ROM, s. 99-109
    kyslomliečne baktérie pekárske výrobky kvasy
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  5. Selekcia baktérií mliečneho kysnutia a kvasiniek za účelom zlepšenia technologických vlastností kvasov
    Medveďová Alžbeta ; C3360  Gereková Petra Kluková Ľudmila ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
    Výskum, vývoj, výroba a hodnotenie zdraviu prospešných potravín a nutraceutík : . s.80-88
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Selekcia baktérií mliečneho kysnutia a kvasiniek za účelom zlepšenia technologických vlastností kvasov
    Medveďová Alžbeta ; C3360  Gereková Petra Kluková Ľudmila ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
    V. vedecká konferencia Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, 8.- 9. november 2012, Nitra : . s.63
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  7. Interaction between lactobacilli and yeast and their impact on soundough properties
    Gereková Petra  Kocková Monika ; C3360 Hybenová Eva ; C3360 Brindzová Lucia Juríková Natália ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
    Proceedings 6th International Congress Flour Bread ´11 and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh ´11 : . s.302-310
    lactobacilli yeast sourdough fermentation starter cultures
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  8. The evaluation of the growth of Lactobacillus rhamnosus GG in cereal, pseudocereal and leguminous substrates
    Kocková Monika ; C3360  Gereková Petra Hybenová Eva ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
    Proceedings 6th International Congress Flour Bread ´11 and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh ´11 : . s.434-441
    cereals pseudocereals legumes probiotics Lb. rhamnosus GG
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  9. Kvalita štartovacej kultúry v závislosti od doby skladovania
    Gereková Petra  Kocková Monika ; C3360 Medveďová Alžbeta ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
    V. vedecká konferencia Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, 8.- 9. november 2012, Nitra : . s.324-331
    cereálie pseudocereálie probiotiká
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  10. Selekcia laktobacilov a kvasiniek vhodných pre pekárenské štartovacie kultúry : Dizertačná práca
    Gereková Petra  Valík Ľubomír (škol.) ; C3360
    Bratislava : STU v Bratislave FCHPT, 2012
    dizertačná práca
    DAI - Dizertačné a habilitačné práce
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.