Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu86774^"
  1. Projektowanie cech jakościowych miesnych wyrobow fermentowanych poprzez dodatek kultur startowych
    Staruch Ladislav ; C4250  Walczycka Maria
    Zywność projektowana Designed Food Cześć 1, Krakow, 2011 . s.161-178
    wedliny fermentowane rozmaryn mikroflora wedlin kultury startowe
    článok zo zborníka
    AFA - Publikované pozvané príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Zywność projektowana Designed Food Cześć 1, Krakow, 2011
    Staruch Ladislav ; C4250  Walczycka Maria Jaworska Graźina Duda-Chodak Aleksandra
    Oddzial Malopolski Polskiego Towarzystwa Technologow Žywnošči, 2011 . - 253 s
    ISBN 978-83-932389-6-5
    zborník (príspevkov)
    FAI - Redakčné a zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky...)
    GLOB - záznamy, ktoré neprešli globalkami
    (1) - článok
    kniha

    kniha

  3. Zywność projektowana Designed Food Cześć II
    Staruch Ladislav ; C4250  Walczycka Maria Jaworska Graźina Duda-Chodak Aleksandra
    Oddzial Malopolski Polskiego Towarzystwa Technologow Žywnošči, 2011 . - 257 s
    ISBN 978-83-932389-7-2
    zborník (príspevkov)
    FAI - Redakčné a zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky...)
    GLOB - záznamy, ktoré neprešli globalkami
    kniha

    kniha

  4. Projektowanie cech jakościowych miesanych wyrobów fermentowanych poprzez dodatek kultur startowych
    Staruch Ladislav ; C4250  Walczycka Maria
    Zywność projektowana Designed Food Cześć, X konferencja Naukowa z cyklu "Zyvność XXI wieku", Krakow, 2011 . s.27
    wedliny fermentowane rozmaryn mikroflora wedlin kultury startowe
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  5. Adulterations of fruit juices and drinks and methodsof their detecting
    Jaworska Graźina  Walczycka Maria Dandár Alexander ; C4250
    Zborník prednáškových a posterových príspevkov LABORALIM 2009 Recent progress in analytical methods of food B. Bystrica, 3.-4. 2. 2009 . s.22-30
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.